Ilmestyskirja 16 – Globalismi ajan merkkinä

Ilmestyskirjan seuraavien jakeiden perusteella voimme ymmärtää tämänhetkisen aikamme profetaallisessa kronologiassa.

Ilm. 16:13-16 “Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä. “Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!” Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.”

Martin Luther luokitteli maailman hallintavallat kahteen regimenttiin:

• Maallinen regimentti, jossa esivalta hallitsee miekalla

• Hengellinen regimentti, jossa henkivallat käyvät kamppailua.

Nämä kaksi regimenttiä ovat erilaiset ja erilliset, mutta eivät irrallisia toisistaan. Maailmassa tapahtuvat asiat tapahtuvat ihmisten kätten kautta, mutta taustalla vaikuttaa hengellinen maailma. Apostoli Johannes näki ilmestyksessään, että viimeisinä aikoina pimeyden henkivallat kokoontuvat ja tiivistyvät, ja lähtevät pedon suusta kokoamaan kaikkia kansoja yhteen, kohti viimeistä taistelua Harmagedonissa.

Jeesuksen antamaan ajan merkkiin, viikunapuun lehteen puhkeamiseen asti kansakunnat ovat sotineet toisiaan vasten, mutta Israelin valtion julistuksen aikaan alkoi tapahtua erityistä liikehdintää maailman yhdistämiseksi. Tuolloin perustettiin Kansainliitto eli YK ja monia muita organisaatioita edesauttamaan kansojen yhdistymistä. Onkin ilmeistä, että nyt elämme tyystin erilaista aikaa kuin maailmansotien aikaan.

“On aika alkaa ajatella vakavasti uuden maailmanhallinnon järjestelmää. Järjestelmän pitäisi perustua kansainvälisiin instituutioihin, eikä hallitusten väliseen toimintaan.” – Alexander Stubb, 2012

Kun tarkastelemme Ilmestyskirjan luvun 16 jakeita, voimme havaita siitä seuraavat asiat:

• Jakeissa 13 ja 14 kolme saastaista henkeä lähtevät kokoamaan kaikki maanpiirin johtajat yhteiseen rintamaan. Kyseessä on tällä hetkellä vaikuttava globalistinen liike, joka pyrkii maailmanhallitukseen.

Kun tarkastelemme maailman verhohallitusta, on merkittävää, että Pyöreän pöydän ympärillä on neuvostoja ja komissioita kuten 300 komitea, 30 komitea, 13 komitea ja Trilateraalinen komissio. Myös Illuminati koostuu juuri kolmesta tasosta; Minerval, Illuminatus Minor ja Illuminatus Major. David Wilkerson uskoi jo 80-luvulla kolmen demonin viittaavan Trilateraaliseen komissioon. Kuuntele, mitä komission julkilausumassa sanotaan:

“Trilateraalisen komission jäsenet olivat tärkeässä osassa Euroopan unionin luomisessa. EU on esikuva [prototype] maailmanhallitukselle, joka tulee muuttamaan pian kansainvälisiä suhteita.” -Trilateraalinen komissio

• Jakeessa 15 on merkittävää, että kerronta katkeaa ja tapahtuu välihuudahdus: Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo.. Huutaja on mitä ilmeisemmin itse Herra Jeesus ja kohdassa tapahtuu seurakunnan ylöstempaus. Tähän on osallisena vain Jeesuken todelliset seuraajat (Vertaus viisaista ja tyhmistä neityistä Matt. 25:1-13).

• Jakeessa 16 demonihenkien kautta on tapahtunut kansojen kokoaminen, jonka seurauksena ihmiskunta suuntaa yhteinä rintamana Harmageddonin sotaan Israelia ja Jumalaa vastaan. Tähän liittyy jo nyt maailmanlaajuisesti kasvava antisemitismi eli Israel-viha.

Laman aikaan vuonna 1992 Suomen pääministeri Esko Aho vastaanotti turkulaiselta seuralta eräänlaisen noitaköyden, jonka oli tarkoitus antaa hallitukselle viisautta päätöksentekoon. Esko Aho kommentoi köyttä seuraavasti:

“Taikoja tässä nyt tarvitaan. Taikaköysi otetaan heti tiistaina hankalissa neuvotteluissa hallituksen käyttöön..”

Useimmat ovat tietämättömiä siitä, että Suomen itsenäisyys on purettu törkeän valtiopetoksen täyttävillä kriteereillä useaan otteeseen ja kansallinen itsemääräämisoikeus on luovutettu Euroopan unionille. Tämä ylikansallinen kehitys alkoi juuri 1990-luvun alussa ja sen seurauksena muun muassa perustuslakiin kirjattu kohdat 94§ ja 95§ “laillistamaan” maailmanhallituksen valtaannousu seuraavasti:

“.. valtakunnan alueen muuttamista taikka Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävää toimivallan siirtoa Euroopan unionille, kansainväliselle järjestölle tai kansainväliselle toimielimelle..

Suomalaiset EU- ja globalismimyönteiset poliitikot ovat siis osaltaan myötävaikuttaneet demonisen maailman yhdentymisen kehitystä.

Efesolaiskirje 5:14-16 “Sentähden sanotaan: “Heräjä sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee!”   Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte: ei niinkuin tyhmät, vaan niinkuin viisaat, ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä, sillä aika on paha.”

Roomalaiskirje 8:38-39 “Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”

Lähteenä artikkeliin on käytetty Leo Mellerin pitämää puhetta Lahden Adventistikirkossa vuonna 2012.

Advertisements

2 thoughts on “Ilmestyskirja 16 – Globalismi ajan merkkinä

  1. Pingback: Suomen tulevaisuus | BELTSASSAR

  2. Pingback: Suomen tulevaisuudesta | TAAKKA.NET

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s