Jesuiittojen Euroopan unioni

Vaikkei luottamus poliitikkoihin ole vuosikymmeniin ollut hyvä, ovat useimmat autuaan tietämättömiä nykyisen valtarakenteen todellisesta luonteesta. Koska Suomi on osa Euroopan unionia ja lainsäädännöllisesti alistettu EU:n perustuslain alle, on tärkeä ymmärtää missä kansalaisina olemme mukana.

Katholiek Nieuwsblad-lehti lainasi ylpeänä Euroopan neuvoston pysyväksi valittua puheenjohtajaa Herman van Rompuy’ta vuonna 2012 [1]:

“Olemme kaikki jesuiittoja.”

Lauseella hän viittasi Euroopan unionin komissaareihin ja merkittäviin vallankäyttäjiin. Näitä ovat van Rompuyn lisäksi muun muassa Jose Manuel Barroso, Jean-Claude Juncker, Mario Draghi, Mario Monti ja Mariano Rajoy. Ei tarvitse mennä paljoa ajassa taakse, kun termi jesuiitta olisi aiheuttanut useimmalle kylmänväreet. Kuinka tähän ollaan tultu?

Katsaus jesuiittojen historiaan

Jesuiittojen historiaa on viime vuosikymmenet pesty puhtaaksi ja harva enää tietää, kuinka pimeä historia veljeskunnalla on. Vanhoissa sanakirjoissa sana jesuiitta tarkoittaa salamurhaajaa tai kavalaa henkilöä. Kun tarkastelemme veljeskunnan historiaa, osuu määritelmä oikeaan. Kerettiläiseen Alumbrados-seuraan  (esp. alum brados, illuminated, valaistunut) kuulunut espanjalainen baski Ignatius Loyola perusti Jesuiittojen veljeskunnan vuonna 1534. Seuran jäsenet vannoivat munkkilupauksen ja sitoutuivat veljeskunnan tavoitteisiin. Paavi Paavali III antoi bullan hyväksyen jesuiitat roomankatolilaisen kirkon uskonnolliseksi järjestöksi. Tämä on merkittävää, koska Loyola oli temppeliritarien tapaan okkultisti ja hänen kerrotaan muun muassa levitoineen meditoidessa.

Jesuiitoista tuli 1500-luvun vastauskonpuhdistusten myötä paavin salainen armeija, mutta myös erittäin tehokas vakoilujärjestö. Jesuiittavalan mukaan jäsen oli kuuliainen suoraan jesuiittakenraalille, vaikka he nimellisesti olivat paavin alaisia. Pian he saivat juonillaan koko Vatikaanin hallintaansa ja sekaantuivat myös politiikkaan. Tämä johdosta jesuiittoja alettiin vainoamaan ja ajamaan pois useista maista ja lopulta veljeskunta lakkautettiin okkultististen palvontamenojen päädyttyä julkiseen tietoon. Lakkauttamisen julistanut paavi Klemens XIV maksoi tehtävästään hengellään.

Illuminatia

Vaikka veljeskunta oli lakkautettu 1700-luvun lopulla, jesuiitta Adam Weishaupt kokosi salaisen ryhmän ympärilleen, joka nimettiin Valaistuneiden veljeskunnaksi (der Illuminatenorden) [2]. Weishaupt esitti toukokuun 1. päivänä 1776 suunnitelman, johon kuului monarkioiden, valtioiden ja niiden rajojen, kansallisuuksien ja isänmaallisuuden, yksityisomistamisen, perheinstituution sekä uskontojen lakkauttaminen ja korvaaminen Novus Ordo Seclorum’illa eli Uudella Sekulaarilla Maailmanjärjestyksellä, jota johtaisi pieni eliitti maailmanhallituksessa. Jesuiittojen soluttama vapaamuurarien veljeskunta sitoutui Weishauptin suunnitelmaan, joka käynnistyi Ranskan vallankumouksella vuonna 1789. Vapaamuurari Napoleon Bonaparte vangitsi paavi Pius VII:n ja pakotti myöhemmin luomaan Loyolan perustaman veljeskunnan Vatikaaniin uudelleen.

“He [jesuiitat] ovat niin jatkuvasti sekaantuneet hovin ja valtion juonitteluihin, että heitä voi oikeudenmukaisesti syyttää maailmanvaltaan pyrkimisestä. He aiheuttavat kuninkaille kuoleman, ei mestauslavalla, vaan salamurhan kautta, ja yhtä vahingollisina kuin Illuminati-seura; he olivat ensimmäisenä joukossa kaikissa tapahtumissa ylistämässä murhanäytöksiä Pariisissa [Ranskan vallankumouksen aikoihin]. He ryöstivät valtioilta niiden kyvykkäimmät nuoret, jotka he houkuttelivat instituutioihinsa ja hankkivat itselleen koulutusmonopolin avulla katolisissa maissa suhteettoman ja kohtuuttoman suuren vaikutusvallan kaikkiin mielipiteisiin. Heillä oli käsissään kaikki työkalut ihmiskunnan hyväksi toimimiseksi; rahaa, suojelusta, rippituoleja ja muita keinoja oli yllin kyllin heidän käytettävissään. He voisivat siten tehdä hyvää, jos niin tahtoisivat, mutta he toimivat vain esimiestensä tahdon mukaisesti omaksi hyväkseen välittämättä tippaakaan ihmiskunnan hyvinvoinnista; ja siten on mahdotonta tulla vakuuttuneeksi siitä, että jesuiittaveljeskunnan uudelleen perustaminen voisi olla hedelmällistä tai millään tavalla hyödyksi.” -Itävallan arkkiherttua Maximilian Franz (1756-1801) (The Jesuits in History, Hector Macpherson, 1914, s. 126-127)

Sosialismi ja fasismi

On merkittävää, että jesuiitat kehittelivät kommunismia muistuttavaa yhteiskuntamallia jo vuodesta 1609 eteenpäin Paraguayssa [3]. Siihen kuului rotuerottelu luokittelemalla intiaanit kerettiläisenä elämään kolhooseissa. Jesuiittojen kouluttama vapaamuurari Karl Marx kehitteli marxilaisen kommunismin juuri Adam Weishauptin suunnitelmien pohjalta ja uskoi yhteiskuntajärjestyksen kehittyvän Hegelin tapaan dialektisesti teesin ja antiteesin taistellessa. Dialektinen filosofia on jesuiittojen ja vapaamuurarien suosima kehitysmalli, jota symboloidaan monissa tunnuksissa kaksipäisenä lintuna. Venäjän vallankumous oli Ranskan tapaan ei-venäläinen vallankumous, missä illuminaatit riistivät vallan ja asettivat Tbilisin jesuiittaseminaarissa opiskelleen vapaamuurari Josif Stalinin diktaattoriksi. Myös Natsi-Saksa oli hyvin läheisissä väleissä Vatikaanin kanssa. Hitlerin ollessa vankilassa kirja Mein Kampf syntyi jesuiittapappi Bernhard Stempflen avustuksella.

“Olen oppinut kaikkein eniten jesuiitoista.. Tähän päivään asti maan päällä ei ole ollut mitään niin kunnioitusta herättävää kuin katolisen kirkon hierarkkinen organisaatio. Olen tuonut siitä paljon mukaan omaan puolueeseeni. Katolinen kirkko pitää nostaa esimerkiksi.. Himmlerissä näen meidän Ignatius Loyolan.” -Adolf Hitler

Himmler kertoikin myös ihannoivansa jesuiittoja ja loi veljeskunnan periaatteiden mukaisesti SS:n. Kun tarkastelee vastakkain sotineita sosialismeja, voi havaita niistä hyvin samankaltaisia piirteitä esimerkiksi propagandassa ja symboliikassa. Natsit tappoivat miljoonia näiden rodun perusteella ja kommunistit miljoonia näiden yhteiskuntaluokan perusteella. Molemmissa ismeissä juutalaiset kokivat erityistä vihaa mikä on merkittävää, koska jesuiitat ovat aina vihanneet juutalaisia.

Kohti yhdentymistä

Maailmansodat ja ääreensä vedetty nationalismi toteuttivat dialektista kehitysmallia, missä teesi (kansallissosialismi) ja antiteesi (sosialismi) loivat synteesin.

“Näky yhtyneestä Euroopasta syntyi kaipauksesta rauhaan ja varallisuuteen mantereella, joka ei vain aivan liian usein ollut sisäisten konfliktien rikki repimä, vaan myös veti muun maailman kahteen sotaan.” -Wim Duisenberg, Euroopan keskuspankin johtaja ja Kolmensadan komitean jäsen

Wienin suurloosin suurmestari Richard Schlesinger kehoitti kaikkia Euroopan vapaamuurareita tukemaan jesuiitta Joseph Retingerin luomaa Eurooppa-liikettä. Retinger järjesti ensimmäisen Euroopan konferenssin Haagissa vuonna 1948, josta sai alkunsa Euroopan neuvosto. Tähän suunnitelmiin kuului myös, että tärkeiden henkilöiden tulisi kokoontua epävirallisesti. Vuonna 1954 Alankomaiden prinssi Bernhard järjesti valituille henkilöille salaisen konferenssin Hollantiin, Oosterbeckin kaupunkiin Bilderberg-nimiseen hotelliin, josta ryhmä sai nimensä. Prinssi Bernhardista tuli bilderbergiläisten ensimmäinen puheenjohtaja. Hänen on mainittu sanoneen:

“Ihmisiä, jotka on kasvatettu kansallismielisyyteen, on vaikea uudelleenkouluttaa ajatukseen luovuttaa osa itsenäisyydestään ylikansalliselle järjestölle. Tämä on tragedia.” -Prinssi Berhard, 1954

Bilderberg-ryhmästä muodostui Yhdysvaltojen ulkomaansuhteiden neuvostoa vastaava organisaatio Pyöreän Pöydän verkostoon [4]. Vuonna 1955 Bilderbergin neuvottelusta vuosi julkisuuteen seuraava julkilausuma:

“Tunnustettiin yleisesti, että on yhteinen vastuumme päästä mahdollisimman lyhyessä ajassa korkeimman asteen integraatioon aloittaen Euroopan yhteisestä markkina-alueesta.”

Suunnitelman Euroopan integraatiolle loi katolilainen Jean Monnet, jonka mukaan Euroopan unioinin kehittymistä vieläkin kutsutaan Monnet-suunnitelmaksi. Hän kutsui päämääräänsä Euroopan Yhdysvalloiksi, jolla viitataan federalismikehitykseen. Todellisuudessa nimellä viitattiin myös jesuiittojen valtaan Yhdysvalloissa, jonka hallitus on ollut alusta asti jesuiittojen kontrolloima. Harvat ovat tietoisia, että tälläkin hetkellä presidentti Obaman hallinto on lähes kokonaan jesuiittojen kouluttamien istuttama, erityisesti ulkopolitiikassa. Washingtonin kaupungin etymologia ja suunnittelu ilmentää jesuiittojen valtaa Amerikassa. Se perustettiin alueelle, joka lohkaistiin Virginian ja Marylandin osavaltioista, mistä muodostuu Virgin Mary eli Neitsyt Maria. Yhdysvaltain kongressi sijaitsee myös paikalla nimeltä Capitol Hill, joka on käännetty muinaisen Rooman senaatista Capitolium-kukkulasta.

PhotoGrid_1416357971193

Capitol-rakennus Washingtonissa ja Pietarin kirkko Vatikaanissa. Huomaa molemmissa pakanalliset obeliskit.

PhotoGrid_1416357905537

Yhdysvaltain asevoimien hallintorakennus Pentagon ja protestantismia vastaan käydyn sodan komentokeskus Villa Farnese.

Maailmansodista lähtien Yhdysvallat ja Eurooppa muodostivat läntisen valtaliiton, jota lujitettiin erilaisilla organisaatioilla, kuten Pohjois-Atlantin puolustusliitolla, minkä senkin takaa löytyy Pyöreän Pöydän järjestöjen jäseniä sekä yhtenäistä Eurooppaa luoneet katolilaiset Robert Schumann ja Konrad Adenauer. Puolalainen jesuiitta Zbigniew Brzezinski jatkoi Retingerin ja Monnetin luomaa Eurooppa-integraatiota luomalla kapitalististen valtioiden salaryhmän nimeltä Trilateraalinen komissio vuonna 1973. Siihen liittyi jäseniä pääosin Yhdysvalloista, Euroopasta ja Japanista. Brzezinskin mukaan kommunistisissa maissa oli jo tarpeeksi hyvä kontrolli taloudessa ja politiikassa. Amerikkalaisen senaattori Barry Goldwaterin varoitukset Trilateraalisesta komissiosta paljastavat sen jatkavan jesuiittojen perintöä:

“Mielestäni Trilateraalinen komissio edustaa taitavaa, rinnastettua yritystä käyttää hyväkseen kontrollia ja yhdistää kokonaisuudeksi neljä valtakeskusta – poliittinen, rahallinen, henkinen ja kirkollinen.. Järjestelmän johtajina ja luojina he tulevat hallitsemaan tulaveisuutta.” -Barry Goldwater, 1979, kirjassa With No Apologies

“Trilateraalisen komission jäsenet olivat tärkeässä osassa Euroopan unionin luomisessa. EU on esikuva maailmanhallitukselle, joka tulee muuttamaan pian kansainvälisiä suhteita.” -Trilateraalinen komissio

Kuten kehitys on osoittanut, kauppayhteisöstä on muodostunut salakavalasti suvereeni liittosupervaltio, jolla on oma presidentti, ulkoministeri ja ulkopolitiikka, parlamentti, korkein oikeus, lippu, kansallislaulu ja valuutta. Trilateraalisen komission julkilausuman mukaan integraatio on esikuvana muodostuvalle maailmanhallitukselle. Luovutetaanko valta lopulta Yhdistyneille kansakunnille? YK:n toiminta on edesauttanut rauhanprojektiksi itseään kutsuvaa Euroopan integraatiota, eikä ole mikään ihme, että Jean Monnet hääräsi myös YK:ta edeltäneen Kansainliiton taustalla. On myös merkittävää, että YK:n peruskirjan artiklat loi jesuiitta Pierre Teilhard de Chardin, joka paleontologina on myös evoluutioteoriaa “todistaneiden” Piltdownin sekä Pekingin ihmisten väärennettyjen löytöjen takana.

Jesuiittojen näköinen Euroopan unioni

Dolci_Madonna

EU:n lipun 12 tähteä, joka alunperin oli Eurooppa-neuvoston tunnus, tulee katolilaisesta Maria-ikonista.

Monet näkivät talousyhteisöksi itseään kutsuvan yhdentymishankkeen kulissin läpi jo vuosikymmeniä sitten ja varoittivat liittymästä sen jäseneksi. Suomessakin jäsenyyttä markkinoitiin täysin valheellisin mielikuvin. Kun nyt tarkastelemme EU:n valtarakennetta, voimme havaita sen olevan kopio kommunistisen Neuvostoliiton duumasta, jossa kansan valitsema parlamentti on pelkkä neuvoa-antava toimielin. Vallankäyttäjä sensijaan on Euroopan Komissio, joka on epädemokraattisesti valittu eikä parlamentti voi sitä erottaa. EU:n peruskirja määrittelee Komission jäsenen seuraavasti:

“Artikla 9d: Komission jäsenet valitaan heidän yleisen pätevyytensä ja Euroopan asiaan sitoutumisensa perusteella henkilöistä, joiden riippumattomuus on kiistaton.”

EU:n valtaa käyttävät toimielimet toimivat täysin salassa julkisuudelta, kuten Euroopan Keskuspankin neuvosto. 23-henkinen jäsenistö on epädemokraattisesti valittu, se ei ole tilivelvollinen parlamentille ja sen pöytäkirjat ovat salaisia. Miljardien eurojen arvoisia päätöksiä tekevä EKP toimii siis täysin salaten tavoitteensa ja toimintatapansa.

EU:n jesuiittajohtajat julistavat taajaan suvereeniuttaan, eivätkä anna sijaa vaihtoehtoisille näkemyksille poliittisessa kehityksessä.

“Meidän täytyy yhdessä taistella uudenlaisen euroskeptisismin uhkaa vastaan. Tämä ei enää ole vain muutaman maan yksinoikeus. Jokaisessa jäsenvaltiossa on ihmisiä, jotka uskovat, että heidän maansa voi selvitä yksin globalisoituneessa maailmassa. Se on enemmän kuin illuusio: se on valhe.” -Herman Van Rompuy vuonna 2010

Samanlaista kampanjaa kävi myös jesuiitta Mario Monti, jonka mukaan kansallisten parlamenttien ei pitäisi tukkia EU:n johtajien tietä.

Paavi ja katolilaiset jesuiittojen asialla

Pope-Francis-and-Adolfo-Nicolas

Paavi ja Musta paavi.

“Paavi on erehtymätön, kun hän koko kirkon korkeimpana paimenena ja opettajana uskon ja siveysopin asioissa antaa koko kirkkoa tarkoittavan päätöksen..
Kirkollisella opetusviralla on erehtymättömyyden lahja, s.o., se ei voi uskon ja siveydenopin asioissa erehtyä.” -Katolinen katekismus

Katekismuksen oppi paavin erehtymättömyydestä tekee katolisen kirkon jäsenistä erityisen vaikuttajan politiikkaan. Vuonna 1890 paavi Leo XIII laatii paimenkirjeen, jossa kerrottiin seuraavasti:

”Kaikkien katolilaisten täytyy tulla aktiivisiksi tekijöiksi päivänpolitiikassa. Jokaisen katolilaisen täytyy käyttää valtaansa avustaakseen kansakuntien perustuslakien muuttamista Pyhän kirkon periaatteiden mukaisiksi.”

Euroopan unionista on muodostunut pakkomielle paaveille, jotka kehottavat antamanaa tuen Euroopan kehitykselle. On siis ilmeistä, että entisen katolilaisen piispan Gerard Bouffardin paljastukset Mustan paavin eli jesuiittakenraalin vallasta pitävät paikkansa. Paavi on siis jesuiittojen nukkehallitsija Vatikaanissa, minkä on vahvistanut monet muutkin tahot, kuten Alberto Rivera ja Eric John Phelps.

“[Yhdentynyt Eurooppa tulee olemaan] mahtavin katolinen suurvaltio, minkä maailma on koskaan tuntenut.. suurin yksittäinen ihmismahti, mikä koskaan on nähty.” -paavi Johannes XXIII vuonna 1963

“Me rukoilemme sen puolesta, että Euroopan unioni toteutuu viipymättä koko laajuudessaan ja toivomme, että sen rajoja siirretään itään päin.” -paavi Johannes Paavali II vuonna 1995

Katolilaiset muodostavat Euroopan unionissa enemmistön, eikä ole ihme, että parlamentissa eu-kriittiset puolueet, kuten EFD-puolue, on estetty nousemasta johtopaikoille. Ei lienee ole yllättävää, että Suomessakin EU-vastaisen politiikan opposition johtajana on roomalaiskatolilainen Timo Soini, jonka lähipiirissä vaikuttaa muun muassa Opus Dei-seuran jäsen.

“Yhteismarkkinat itse syntyivät katolisten poliitikkojen, kuten saksalainen Adenauerin, Paul Henri Spaakin, Jean Monnetin ja Robert Schumanin innoituksesta… EY:n sosiaalinen peruskirja ja Jacques Delorsin (Euroopan komission puheenjohtajan) sosialismi on kyllästetty katolisella sosiaaliopilla. Jos eurooppalainen federalismi voittaa, EY:stä todella tulee imperiumi. Sillä ei ole keisaria, mutta sillä on paavi. On vaikeaa olla ajattelematta, että [Karol] Wojtyla tiedostaa sen.” -Richard Bennett ja Michael de Semlyen, Papal Rome and the European Union

[1] http://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits

[2] http://fi.wikipedia.org/wiki/Illuminati

[3] http://en.wikipedia.org/wiki/Jesuit_reduction

[4] http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=2031

Advertisements

6 thoughts on “Jesuiittojen Euroopan unioni

  1. Pingback: Ihmeellinen ennustus suurvalloista ja globalismista | BELTSASSAR

  2. Pingback: Paavi Franciscus – viimeinen paavi | BELTSASSAR

  3. Pingback: Maailma on pahan vallassa | BELTSASSAR

  4. Pingback: Timo Soini on kameleontti | BELTSASSAR

  5. Pingback: Natsi-Saksa oli osa jesuiittojen suunnitelmaa | BELTSASSAR

  6. Pingback: Natsi-Saksa oli jesuiittojen tuotos | BELTSASSAR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s