Paavi Franciscus – viimeinen paavi

pope-francis-sun-ring

Sisällys:

 1. Paavi Franciscus, ensimmäinen jesuiittapaavi
 2. Pyhän Malakian ennustus paaveista
 3. Franciscus Assisilaisen ennustus Franciscuksesta
 4. Jesuiittojen päämäärä – suuren porton tuomio

PAAVI FRANCISCUS, ENSIMMÄINEN JESUIITTAPAAVI

12+salama+Pietarinkirkko+Vatikaani

Kun paavi Benedictus XVI yllättäen erosi, iski Vatikaanin Pietarin kirkkoon kaksi kertaa salama Ilmestyskirjan 13:13 mukaisesti. Pian tämän jälkeen, 13. maaliskuuta 2013 Jorge Mario Bergoglio valittiin 266. paaviksi katoliseen kirkkoon.

Ilmestyskirja 13:13 Ja se [väärä profeetta] tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.

Paavi Franciscus on katolisen kirkon historiassa ensimmäinen jesuiittapaavi eli hän kuuluu Ignatius Loyolan perustamaan Jesuiittojen veljeskuntaan. Tänä päivänä jesuiitat mielletään kasvatustieteiden ja hyväntekeväisyyden parissa työskenteleviksi kristityiksi, vaikka vielä 1800-luvulla käsitys oli aivan toinen. Esimerkiksi saksalainen teos vuodelta 1593 määrittelee jesuiitan:

.. salamurhaaja, varas, petturi, kyykäärme, vastenmielinen sika..

Monet uskovat jesuiittojen raakojen tarinoiden olevan salaliittoteorioita, mutta todellisuudessa jesuiitat ja temppeliritarit olivat alkujaan samankaltaisia seuroja, jotka harjoittivat okkultismia ja lusiferisia rituaaleja. Vuonna 1314 temppeliritarit teloitettiin suurmestari Jacques de Molay’ta myöten heidän herettiläisyytensä tultua julki. Vapaamuurarien keskuudessa yksi merkittävimmistä kirjailijoista Albert Pike toteaa:

Temppeliherrat olivat tyhmiä ja siksi epäonnistuneita jesuiittoja. -Albert Pike, 33. asteen vapaamuurari, Morals and Dogma

Jesuiittojen vallan herettiläinen ja epäpyhä moraali paljastuu järjestön perustajan Ignatius Loyolan kirjasta Hengellisiä harjoituksia, mikä on jesuiittojen perustuslaki. Kirjassa todetaan noin 500 kertaa, kuinka .. jesuiitan täytyy nähdä kenraalissa, ei erehtyvä ihminen, vaan itse Kristus (The Secret History of the Jesuits, s.26).

Meidän täytyy nähdä musta valkoisena, jos kirkko sanoo niin. -Ignatius Loyola

Näiden tietojen valossa voi havaita, ettei jesuiitta Jorge Bergoglio ole palvelemassa Jumalaa tai katolista kirkkoa, vaan Jesuiittojen veljeskuntaa. Tämä lusiferinen seura lakkautettiin vuonna 1773 murhatun paavi Klemens XIV:n toimesta, mutta uudelleenperustettiin Vatikaaniin vallankaappauksen myötä vuonna 1814 paavi Pius VII:n toimesta. Paavi Franciscus ei ole ainoastaan jesuiitta, vaan myös vapaamuurari, mikä ilmenee hänen vaakunastaan. Satanisteille on tyypillistä kääntää tekstejä ja symboleja väärinpäin ja peilikuvaksi, kuten Jeesuksen nimi. Franciscuksen vaakuna näyttää käännettynä seuraavalta:

unnamed

Vaakunassa symboloidaan vapaamuurariuden Holy Royal Arch’ia. Jesuiittasymboli IHS kuvaa peilikuvana jesuiittojen sodomista perversiota rektaalista.

triadi

Paavi Franciscus näyttää tervehtiessä trident-käsimerkkiä, komikärkeä, mikä symboloi Genesiksen käärmeen väärää valtaa.

pope-francis-corruption-mafia.si

Paaveilla käytössä ollut taivutettu risti on myös vanha satanistien käyttämä symboli. Se otettiin käyttöön vuoden 1814 jälkeen (The Broken Cross: Hidden Hand In the Vatican, 1981).

Pope-Francis-and-Adolfo-Nicolas

Paavi Franciscus jesuiittakenraali Adolfo Pachon kanssa.

Kaksi kertaa peräkkäin paavin “rauhankyyhkysen” kimppuun on hyökännyt epäpyhänä pidetty lokki tai varis. Valkoisen savun noustessa Franciscuksen valinnan johdosta lokki istui myös savupiipun päällä.

hqdefault

Paavi Franciscuksen nimeen liittyy myös lukuisia gematrisia yhteensattumia. Nimi pope Franciscus I antaa lukuarvoksi 706:

 • Bergoglion ikä oli 76 paavin valinnan aikaan
 • valinta tapahtui 13.3.2013 klo 19:06 eli 7:06 PM (voidaan lukea myös 6:66)

Saman gematrisen arvon 706 antavat lauseet:

 • the son of perdition = kadotuksen lapsi
 • bottomless pit = syvyyden kaivo
 • last days = viimeiset päivät
 • and trimmed their lamps = panivat lamppunsa kuntoon
 • Babylon is fallen = Babylon on kaatunut

Ei siis ole ihme, että paavi Franciscuksen elämässä toistuu luku 13, joka Raamatussa merkitsee kapinaa. Profeetta Sakarja ennustaa viimeisenä ennustuksena ennen paluuta Israelin suunnitelmaan eräästä hullusta paimenesta, joka ei pidä huolta lampaistaan vaan hylkää laumansa. Paavi Franciscus onkin liberaalein paavi historiassa, joka on kieltänyt helvetin olemassaolon, sanonut että jumalattomatkin pelastuvat, hyväksynyt homoseksuaalisuuden, kannattanut evoluutioteoriaa ja jopa valittu homolehti Advocaten vuoden henkilöksi.

pope-francis-dagon

Sakarja 11:15-17 Ota vielä itsellesi hullun paimenen kapineet. Sillä katso, minä olen herättävä maahan paimenen: hukkaantuneista hän ei pidä huolta, hajaantunutta hän ei etsi, ruhjoutunutta hän ei paranna, pystyssäpysyvää hän ei tue; mutta hän syö lihavien lihaa ja halkaisee niiden sorkat. Voi hullua paimenta, joka lampaat hylkää! Käyköön miekka hänen käsivarteensa ja oikeaan silmäänsä. Hänen käsivartensa kuivettukoon, ja hänen oikea silmänsä soetkoon.

2. PYHÄN MALAKIAN ENNUSTUS PAAVEISTA

o-ST-MALACHY-PROPHECY-OF-POPES-570

Pyhä Malakia (1094-1148) oli vanhurskas irlantilainen pappi, joka tunnettiin profeettana ja ihmeiden tekijänä köyhien keskuudessa. Vuonna 1139 hänet kutsuttiin vierailulle Roomaan paavi Innocentius II toimesta. Malakia pettyi nähdessään katolisen kirkon kaksinaamaisen irstailun Roomassa ja sieltä pois lähtiessään koki näyn tulevista paaveista, jonka hän kirjoitti ylös latinankielellä. Ennustus paljastui vuonna 1595 Vatikaanin arkistoista ja se on tullut tunnetuksi muun muassa omalla Wikipedia-artikkelilla.

Ennustuksessa kerrotaan Malakian päiviä seuraavat 112 paavia, joille on nimetty jokin tietty kuvaus. Esimerkiksi 104. paavi Benedictus XV:n symboli uskonto tuhottu täyttyi hänen aikanaan nousseen ateistisen kommunismin vallankumouksessa. 110. paavi Johannes Paavali II:n symboli auringon työstä täyttyi, kun Karol Wojtyła syntyi ja haudattiin auringonpimennyksen aikaan. 111. paavi Benedictus XVI:n symboli oliivit täyttyi benediktiiniläismunkeilta otetussa nimessä, mikä oli osa Monte Olivetan luostarin Olivetan seuraa (suom. oliivipuu).

Vuonna 2013 valitusta 112. paavi Franciscuksesta Malakian ennustus sanoo näin:

Pyhän Rooman kirkon viimeisessä vainossa sitä hallitsee Pietari Roomalainen, joka ruokkii laumaansa monien ahdistusten keskellä, minkä jälkeen seitsemän kukkulan kaupunki tuhotaan ja hirvittävä Tuomari tuomitsee kansan. Loppu.

Paavin nimensä Jorge Bergoglio otti keskiajalla eläneen Franciscus Assisilaisen mukaan, jolloin hän täytti ennustuksen Pietari Roomalaisesta. Franciscus Assisilainen oli nimeltään Giovanni di Pietro – Pietari, ja Jorge Bergoglio on italialainen eli roomalainen. Paavi Franciscus on siis viimeinen paavi, joka tulee näkemään katolisen kirkon tuhon ja viimeisen päivien ahdistuksen.

3. FRANCISCUS ASSISILAISEN ENNUSTUS FRANCISCUKSESTA

saint_francis1

Juuri ennen kuolemaansa Franciscus Assisilainen (1181-1226) kutsui seuraajansa koolle ja varoitti heitä viimeisitä päivistä:

 • Aika jolloin on suuria koettelemuksia ja kärsimystä lähestyy nopeasti; hämmennystä ja erimielisyyttä, tulvillaan niin hengellistä kuin maallistakin; monien hyväntekeväisyys kylmenee, ja pahojen ilkeys lisäntyy.
 • Paholaisilla tulee olemaan epätavallinen voima, järjestömme tahraton puhtaus ja muidenkin, tulee niin hämäräksi että tulee olemaan vain muutamia kristittyjä jotka tottelevat tosi Suvereenia Paavia ja lojaali sydämistä ja täydellistä hyväntekeväisyydessä olevaa Rooman kirkkoa. Tämän ahdistuksen aikana tunnustettujen sääntöjen ulkoa mies nousee paaviksi, joka oveluudellaan pyrkii vetämään monet harhaan ja kuolemaan.
 • Sitten kohut moninkertaistuvat, meidän järjestömme hajoaa, ja monet muut tuhoutuvat täysin, koska he myöntyvät harhaan menemisen, sen sijaan että vastustaisivat sitä.
 • Tulee olemaan sellainen mielipiteiden ja lahkojen moninaisuus uskonnollisen ja papiston keskellä, että jos noita päiviä ei olisi lyhennetty, evankeliumin sanojen mukaan, valitutkin johdettaisiin harhaan sellaisessa suuressa sekaannuksessa, elleivät he olisi erikoisesti ohjattu Jumalan valtavassa armossa.
 • Sitten meidän valtaamme ja elämän tapamme tullaan joiden toimesta väkivaltaisesti vastustamaan, ja kauhistuttavia koettelemuksia lankeaa päällemme. Nuo jotka havaitaan uskollisiksi, tulevat saamaan elämän kruunun, mutta voi noita jotka lankeavat penseyteen luottaen yksin järjestöönsä, sillä he eivät kykene vastustamaan kiusauksia jotka valituille sallitaan.
 • Nuo jotka säilyttävät intohimonsa ja kiintymyksensä rakkaudella hyveeseen ja kiihkolla totuuteen, tulevat kärsimään vaurioita ja vainoja kuin kapinalliset ja hajaannukset lietsojat, sillä heidän pahojen henkien kannustamat vainoojansa sanovat tekevänsä suuren palveluksen Jumalalle tuhoamalla sellaiset kulkutautiset miehet maan piiristä. Mutta Herra tulee olemaan turvapaikka vaivatuille, ja tulee pelastamaan kaikki jotka uskovat Häneen. Ja ollakseen kuten heidän Päänsä (Kristus), nämä valitut toimimaan luottavaisuudessa, ja heidän kuolemallaan ostavat itsellensä ikuisen elämän; valiten totella Jumalaa enemmin kuin ihmistä he eivät pelkää mitään ja he pitävät parempana menehtyä kuin myöntyä valheeseen ja petollisuuteen.
 • Jotkut saarnaajat tulevat pysymään hiljaa totuudesta, ja toiset tulevat polkemaan sen jalkansa alle ja kieltämään sen. Elämän pyhyyttä tullaan pitämään pilkkana jopa niiden puolesta jotka ulkoisesti pitäytyvät siinä, sillä noina päivinä Jeesus Kristus ei lähetä heille todellista paimenta, vaan tuhoajan.

Franciscuksen ennustus väärästä paavista sopii hyvin jesuiittapaavi Franciscuksen kavalaan olemukseen.

4. JESUIITTOJEN PÄÄMÄÄRÄ – SUUREN PORTON TUOMIO

jesuits

Vatikaanin ja maailman varjohallitusten todelliset narusta vetäjät.

Paavi Franciscus kohahdutti tiedotusvälineissä elokuussa 2014, kun hän ennusti kuolevansa parin kolmen vuoden sisällä. Julkisuudessa ei tietenkään ymmärretty, mistä paavi puhui, mutta profetioiden valossa on mahdollista ymmärtää, mitä parin kolmen vuoden sisällä on tapahtumassa. Ilmestyskirja ennustaa, kuinka Suuri Babylon, maan porttojen äiti tullaan hävittämään Antikristuksen noustessa hallitsemaan kansoja.

Ilmestyskirja 17:1-6 Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: “Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä, hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet”. Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: “Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti”. Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin.

Vatikaanin – ennustajakäärmeen (vati=ennustaja, can=käärme) viimeiseksi tehtäväksi tulee saattaa Babyloniasta alkunsa saaneet uskonnot takaisin yhteen synkreettiseen uskontoon, kuten Babyloniassa oli. Vatikaanin johdolla katolinen kirkko on ollut väärien uskontojen äiti ylläpitäessä lähes muuttumatonta babylonialaista alkuperäistä uskontoa, ainoastaan Raamatullisilla käsitteillä korvattuna. Tästä voi lukea artikkeleista

Ilmestyskirja kertoo hieman myöhemmin luvussa 17, ketkä porton tuomion suorittaa:

Ilmestyskirja 17:16 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa.

Neljännen pedon eli Euroopan unionin johdolla muodostuneen maailmanhallituksen kymmen vallankäyttäjää ja itse antikristillinen valta – jesuiitat asettamansa Antikristuksen kanssa, tulevat tuhoamaan Rooman katolisen kirkon ja väärän profeetan, jotta Saatanan palvonta Antikristuksen kautta voi toteutua. Harvat ovat tietoisia jesuiittojen todellisesta vallasta, millä järjestö on vaikuttanut historian kulkuun ja kaikkinaisiin tapahtumiin viime vuosisatoina. Seuraavassa muutamia esimerkkejä. Jesuiitat

 • loivat kommunismin jo 1600-luvulla Paraquayssa ja levittivät sen poliittisena järjestelmänä 1900-luvulla vapaamuurariveljien kautta, muun muassa Venäjälle
 • kehittivät vapaamuurarien useimmat riitit, joita istuu tänä päivänä lähes jokaisen valtion kaikilla hallituksen asteilla
 • loivat illuminatian jesuiitta Adam Weishauptin kautta ja levittivät ideologian vapaamuurarien veljeskuntaan
 • aloittivat monarkioiden kukistumisen Ranskan vallankumouksesta, josta alkoi liberalismin ja sosiaalidarwinismin poliittinen vallankumous länsimaissa
 • kaappasivat täyden vallan Vatikaanista vuonna 1814 lamauttamalla katolisen kirkon Napoleonin sotilasjoukkojen toimesta
 • populisoivat darvinismin eli kehitysopin vapaamuurarien kautta ja ylläpitävät tieteen määrittävää elämänkatsomusta jesuiittayliopistojen kautta
 • loivat jesuiitta Bernhard Stempflen kautta Adolf Hitlerin Mein Kampfin ja mahdollistivat kansallissosialismin nousun Saksassa
 • loivat jesuiitta Joseph Retingerin kautta Eurooppa-Neuvoston aloittaen ‘globalisaation’ ja miehittävät tänään jesuiitoilla Euroopan unionin vallankäyttäjät
 • ovat kouluttaneet valtaosan Yhdysvaltain hallituksen jäsenistä
 • ylläpitävät useita satoja kouluja ja yliopistoja ympäri maailmaa eli ovat suvereeneja indoktrinoinnin edelläkävijöitä
 • ovat mustamaalanneet sionismiliikkeen vapaamuurarien kautta erityisesti b’nai b’rith’n kautta ja ylläpitävät antisemitismiä levittämällä Sionin viisaiden pöytäkirjoja ja vastaavia väärennöksiä

Jesuiittojen pahin armeija ihmiskunnan historiassa on nousemassa hurjaa vauhtia, kun Islamilainen kalifaatti ISIS laajenee tehden mitä iljettävimpiä hirmutöitä väestönsä keskuudessa. ISIS:tä rahoittavat arabikuninkaalliset muun muassa Qatarista ja Saudi-Arabiasta ovat yllättäen jesuiittojen kouluttamia. ISIS:in johtajat ovat paljastaneet suunnitelman olevan Etelä-Euroopan valtaamisen jälkeen hyökkäys Jerusalemiin, missä valittu Antikristus nousee hallitsemaan maailmanhallitusta maailman pääkaupunkiin. Muhamettilaiset ovat jälleen rintamasotilaita lusiferisen valtakunnan nousulle, aivan kuten Vatikaanin pyrkimyksessä 600-luvulla.

Advertisements

4 thoughts on “Paavi Franciscus – viimeinen paavi

 1. Pingback: Pontifex Maximus – Karitsansarvinen peto | BELTSASSAR

 2. Pingback: Musta paavi Franciscus ja Vatikaanin pimeä sisäpiiri | BELTSASSAR

 3. Tämä menee väärin. BABYLON eli maailmanuskonto on vasta perusteilla.Tammikuussa paavi kehoitti kaikkia rukoilemaan yhden maailmanuskonnon puolesta. Lisäksi tuon annetun aika-arvion mukaan nykyinen paavi eläisi enää vuoden. Se on toki mahdollista, mutta on epätodennäköistä, että tämä paavi olisi viimeinen.

  • Maailmanuskonto on yksinkertaisuudessaan eksytystä saatananpalvontaan. Luultavasti puhtaimmillaan se näyttäytyy teosofisena synkretisminä, jossa on rippeitä kaikista suurista uskonnoista. Näinhän valitettavasti alkaa valtaosa ihmisistä uskomaan; “kaikki tiet vievät perille”. Luterilainen pappi ja teologi Kari Kuula allekirjoittaa tämän lopun ajan väärän evankeliumin:

   “Kolme suuren kirjan uskontoa, juutalaisuus, kristinusko ja islam ovat nimittäin sukulaisia. Ne korostavat tunnustavansa vain yhden Jumalan, joka on ainoa maailman Luoja. Hän vaatii palvelijoiltaan oikeudenmukaisuutta ja hän on armollinen syntisille.. Tämä merkitsee sitä, että islamilla on sama Jumala kuin kristinuskolla. Tämä ei ole maailmaa syleilevää uutta kohuteologiaa, vaan Katolisen katekismuksen opetusta vuodelta 1997.. Jos muslimi, tai kuka tahansa ei-kristitty sielunsa syvyyksissä avautuu Jumalalle, se on Kristuksen työtä ja Pyhän Hengen vaikutusta. Tässä mielestä pelastusta ei ole ilman Kristusta, mutta Kristus kyllä voi toimia ilman kirkkoa ja sen sakramentteja.”

   On totta, että paavin kaltaisiin ennustelijoihin tulee suhtautua kriittisesti. Uskovathan näiden henkioppaat myös, että voivat korvata Raamatun ennustukset tuomiosta ja Uudesta Jerusalemista omalla väärennöksellä, Uudella maailmanjärjestyksellä. Aika näyttää tuhotaanko katolinen kirkko jo nykyisen paavin aikana Antikristuksen ja saatananpalvonnan tieltä, kuten Ilmestyskirja antaa ymmärtää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s