Eliitti varmana Uuden maailmanjärjestyksen toteutumisesta

greek-deal

Suunnitelma Uudesta maailmanjärjestyksestä on jo niin pitkällä, että kehitystä tukevat marionettipoliitikot voivat puhua mitä tahansa tiedotusvälineille aiheuttamatta vahinkoa suunnitelmalle. Yle julkaisi The Economist-lehden kommentin, missä EU-Komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker kiteytti unionikehityksen todellisen luonteen:

Me päätämme jotain, jätämme sen lojumaan ja odotamme mitä tapahtuu. Ellei kukaan nosta meteliä, koska useimmat ihmiset eivät ymmärrä mitä on päätetty, me jatkamme askel askeleelta, kunnes ei ole paluuta. [1]

Euroopan vaiheittainen yhdentyminen on tie kohti Uutta järjestystä, mistä jo Jean Monnet kirjoitti muistiinpanoissaan:

Ja itse [Euroopan] Yhteisö on vain välietappi matkalla huomisen järjestettyyn maailmaan.

Euroopan Neuvoston perustamiskonferenssissa Haagissa vuonna 1949 kirjattiin ponsi numero seitsemään seuraavasti:

Yhdistyneen Euroopan luomista tulee pitää tärkeänä askeleena kohti yhdistyneen maailman luomista.

Uuden maailmanjärjestyksen yksi vankimmista suomalaiskannattajista, Alexander Stubb julisti suunnitelman ehdotonta toteutumista Lontoossa 2008:

Mutta me Euroopan valtiot, mukaan lukien Euroopan ulkoministerit, meidän täytyy ymmärtää, että vaihtoehtoja Euroopan yhdentymiselle ei ole, ei ainoatakaan vaihtoehtoa, jota voisi harkita vakavasti. Tällä on tietenkin vaikutuksia asiaan, jota voidaan kutsua Uudeksi maailmanjärjestykseksi..

tower-of-babel-eu-poster

Euroopan yhteisön juliste vuodelta 1992.

Kehitys alkaa askel askeleelta näyttää yhä enemmän “sekulaaria” eli antikristillistä olemustaan. Raamatun eskatologiaa tunteville kehitys tietysti on ollut pitkään selvillä, kertoohan yli 1900 vuotta vanha Ilmestyskirja siitä:

Ilm. 13:1-4 Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: “Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?” 

Artikkelissa Ihmeellinen ennustus suurvalloista ja globalismista kerrotaan mitä Ilmestyskirjan symbolit tarkoittavat. Kun tunnemme kokonaisuutena globaalisti vaikuttavan nihilismin, ymmärrämme myös miksi apostoli Johannes kirjoittaa:

1. Joh. 5:19-20 .. ja koko maailma on pahan vallassa. Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen..

Onko sinun ymmärryksesi ja turvasi tässä ajassa vai maailmankaikkeuden Luojassa, Jeesuksessa Kristuksessa?

[1] http://yle.fi/uutiset/synkka_tragedia_vai_julma_farssi__kreikan_kriisin_paahenkilot/8143567

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s