Ilmestyskirja 17 – Nainen pedon selässä

valmis 1

Europa Zeus-härän selässä.

Euroopan unioni kunnioittaa monilla patsailla ja hallintorakennuksilla Europa-mytologiaa eli myyttiä Euroopan synnystä. Kertomuksessa Europa oli taivaan kuningatar, johon ylijumala Zeus rakastui. Zeus muutti muotonsa häräksi, kaappasi Europan, kuljetti Kreetan saarelle ja raiskasi tämän. Europan esikuva on babylonialaisessa Ishtar-taivaan kuningattaressa, härän taas Baal-aurinkojumalassa. Eurooppaa pidetään näin Lähi-idän tyttärenä, joka peri kulttuurinsa, henkisen identiteettinsä ja uskontonsa babylonialaisilta. Tästä syystä Euroopan unioni on kerskaillut saattavansa loppuun sen, mikä muinaiselta Babylonialta jäi kesken.

valmis 2

EU:n “keskeneräinen” parlamenttirakennus Strasbourgissa, oikealla Brueghelin maalaus Baabelin torni.

Euroopan unionin vaalimasta tarinasta ei voi olla vetämättä analogiaa Ilmestyskirjan 17. lukuun, missä kirjoittaja näkee näyssä naisen helakanpunaisen pedon selässä (jae 3), jonka nimi on Suuri Babylon (jae 5). Uskonpuhdistajat löysivät jo 1500-luvulla monia seikkoja Danielin ja Ilmestyskirjan kuvauksista, mistä he yhdistivät naiseen ja petoon Rooman katolisen kirkon ja Pyhän saksalais-roomalaisen valtakunnan. Tästä syntyi perintönä reformaatio ja protestantismi. Osuivatko uskonpuhdistajien aavistukset oikeaan vai olivatko ne vain lahkolaisten spekulointia?

1. Nainen – Kuninkaiden kanssa makaava portto

 • Miksi Ilmestyskirjan kirjoittaja hämmentyi?
 • Neitsyt Maria, Europa-neito ja Euroopan unioni

2. Peto – Valtakuntien ympyrä sulkeutuu

 • Zeuksen identiteetti
 • Danielin ja Ilmestyskirjan ennustus valtakunnista
 • Uusi maailmanjärjestys on uusi Babylon

1. NAINEN – KUNINKAIDEN KANSSA MAKAAVA PORTTO

Miksi Ilmestyskirjan kirjoittaja hämmentyi?

Ilm. 17:4-7 Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti. Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin. Ja enkeli sanoi minulle: Miksi ihmettelet?

Danielin kirjan näyt paljastivat maailmanvaltoja Babyloniasta alkaen aina viimeiseen maailmanvaltaan asti. Viimeisen pedon eli vallan kerrotaan olevan erilainen kuin kaikki edelliset (Dan. 7:7) ja Ilmestyskirja jatkaa, kuinka tätä valtaa ohjaa “nainen”. Ilmestyskirja kuvailee naista seuraavasti:

 • ratsastaa pedolla (17:3)
 • sijaitsee seitsemällä vuorella (17:9)
 • on kaupunki, jolla on maan kuninkaiden kuninkuus (17:18)
 • on puettu punaisen väriin ja koristeltu kullalla ja jalokivillä (17:4)
 • on juovuksissa Jeesuksen todistajien verestä (17:6)
 • on kauheuksien, haureuksien ja saastan tyyssija (17:4, 18:2)
 • kutsuu itseään kuningattareksi (18:7)

Uskonpuhdistajat siis uskoivat, että naisella ja pedolla kuvattiin juuri kirkon ja maallisen vallan kahtiajakoa. Rooman katolinen kirkko kuvasi samaista kaksijakoista valtaa kaksipäisellä kotkalla:

valmis 3

Joh. 14:29 Ja nyt minä (Jeesus) olen sanonut sen teille, ennenkuin se on tapahtunut, että te uskoisitte, kun se tapahtuu.

Ilmestyskirjan luvussa 2 kerrotaan Antipas nimisestä miehestä, joka ensimmäisenä pakanakristittynä kuoli marttyyrinä Pergamonissa. Kuten Ilmestyskirjassa muutenkin, liittyy myös tähän apokalyptinen eli verhottu ilmoitus. Nimi Antipas on nimittäin kontaktimuoto sanasta anti papas eli paavin vastustaja, ja samalla profetia 200 vuotta ennen katolisen kirkon syntyä tulevasta vainosta. Katsokaamme uudestaan Ilmestyskirjan kuvauksia naisesta:

Nainen ratsastaa pedolla (17:3)

Paavi Bonifacius VIII julisti ylimielisesti:

Rooman paavi tuomitsee kaikkia ihmisiä, mutta häntä ei tuomitse kukaan. Me selitämme, määritämme ja teemme tiedoksi: kuuliaisuus Rooman paaville on välttämätön jokaisen.. pelastukselle. Jeesus on sanonut olevansa kuningasten kuningas ja kaikkien yläpuolella.. joten hänen sijaisenaan tulen siihen johtopäätökseen, että voin tehdä kaiken, mitä Jumalakin.

Rooman kirkko oli maalliseen valtaan nähden yläpuolella paavin nimittäessä hallitsijoita keskiajalla. Nykyään uskotaan, ettei sillä ole enää poliittista valtaa, mutta mitä kertovat poliitikot itse?

PhotoGrid_1437874037254

Olemme kaikki jesuiittoja. -Herman van Rompuy, Katholiek Nieuwsblad

Nainen sijaitsee seitsemällä vuorella (17:9)

Pontifex Maximus Symmachus esitteli kirjeessä erään ystävänsä toiselle kutsuen tätä nimityksellä De septem monibus virum – seitsemältä vuorelta kotoisin olevaksi mieheksi. Tällä viitattiin Roomaan, jonka lempinimi Seitsemän kukkulan kaupunki oli erittäin tunnettu antiikin aikaan. Niinpä katolinen tietosanakirjakin kertoo:

Tämä merkitsee Roomaa, jota sanotaan Seitsemän kukkulan kaupungiksi, ja johon Vatikaanivaltio rajoittuu.

Nainen on kaupunki, jolla on maan kuninkaiden kuninkuus (17:18)

Vatikaani ei ole vain Rooman sisällä sijaitseva pieni valtio, vaan julkisivu katolisen kirkon maailmanlaajuisesta organisaatiosta, jossa toimii lukuisia salaseuroja, kuten Jesuiittaveljeskunta, Jerusalemin Pyhän Haudan ritarikunta, Konstantinolainen ritarikunta, Maltan ritarikunta, Opus Dei ja Kolumbuksen ritarit, joihin kuuluu miljoonia vaikutusvaltaisia jäseniä kaikkien valtioiden kaikilta tasoilta, ja joita sitoo samanlainen ehdoton velvollisuus kuten vapaamuurareita heidän hierarkiajärjestykseen. Niinpä Vatikaanin tietolähde ylpeänä kertookin:

Paavilla on valta muuttaa aikoja ja poistaa tai kumota lakeja.. Hänellä on suuri valta ja auktoriteetti muuttaa, selittää tai tulkita jopa jumalallisia lakeja..

PhotoGrid_1437874078596

Jose Manuel Barroso yhdessä Maltan ritarikunnan suurmestari Matthew Festingin kanssa.

Nainen on puettu punaisen väriin ja koristeltu kullalla ja jalokivillä (17:4)

Vaatii äärettömän epätodennäköisen sattuman, että juuri ne kaksi punaisen sävyä Ilmestyskirjasta päätyvät Rooman kirkon väreiksi; purppura piispoille ja helakanpuna kardinaaleille.

punainen

Rooman katolista kirkkoa on kutsuttu maailman rikkaimmaksi organisaatioksi, koska sen varallisuus on mittaamaton. Vatikaanin Pietarin kirkosta, etenkin sen harvoin avatuista kultakammioista, voi saada jonkinlaisen kuvan siitä valtavasta kultamäärästä, jonka kirkko on haalinut harhaopeilla, kuten väittämällä olevansa ainoa iankaikkisen pelastuksen takaaja.

kultaa

Nainen on juovuksissa Jeesuksen todistajien verestä (17:6)

Rooman katolinen kirkko loi inkvisition 1000-luvulla ja se toimi yli kuudensadan vuoden ja kahdeksankymmenen viiden paavin ajan kiduttaen ja tappaen arvioista riippuen 50-100 miljoonaa todellista kristittyä, jotka eivät kumartaneet paavin valtaa. Katolinen kirkko määräsi jo 1000-luvulla juutalaisille hihamerkit, jonka pukematta jättämisestä kiinni jäänyt juutalainen ryöstettiin alastomaksi. Tähän kirkon kauheuksien sarjaan voi lisätä myös holokaustin, Natsi-Saksan järkyttävän polttouhrin missä kuoli yli kuusi miljoonaa juutalaista.

valmis 7

Teen vain samaa kuin Rooman katolinen kirkko on tehnyt 1500 vuotta, ainoastaan tehokkaammin. -Adolf Hitler

Nainen on kauheuksien, haureuksien ja saastan tyyssija (17:4, 18:2)

Katolinen eli universaali kirkko syntyi 300-luvulla jKr. kun Konstantinus Suuri lopetti uskovien vainot ja julisti kääntyneensä kristityksi. Hän vaihtoi Roomassa palvotun Venus ja Apollo-kultin Neitsyt Mariaksi ja Jeesus-lapseksi, ja “Raamatullisti” pakanalliset traditiot. Baabelin synkretistiuskonnon rakenne kuitenkin säilyi ja keisari jatkoi Pontifex Maximus (sillan rakentaja tuonpuoleiseen)-arvonimen kantamista. Tämä arvonimi on säilynyt tähän päivään asti Paaveilla. Hengellisen haureuden lisäksi Vatikaanissa jatketaan yhä myös Baabelin okkultistisia traditioita, osaksi julkisesti ja pääosin sisäpiirin salaisissa mustissa messuissa, joista joitakin tapauksia on noussut syytteisiin rituaalimurhina ja pedofiliana.

Nainen kutsuu itseään kuningattareksi (18:7)

Rakkaasta Mariasta on tehty Rooman kirkossa epäjumala. -Martin Luther

semiramis

Lähi-idän alueella vaikutti vielä antiikin aikaan voimakas äiti-lapsi-kultti. Se oli perua Semiramis nimisen babylonialaisen kuningattaren luomasta uskonnosta, jossa hän väitti olevansa taivaan kuningatar ja Tammus-poikansa olevan aurinkojumala. Tästä periytynyt roomalainen Venus-Apollo-kultti korvaantui Marian ja Jeesuksen nimillä, minkä johdosta kirkko koroitti Neitsyt Marian taivaan Äidiksi ja armon välittäjäksi.

Maria on meidän Äitimme armon järjestyksessä. -Katekismus 968

Marian äitiys, armon taloudessa jatkuu keskeytyksettä aina kaikkien valittujen lopulliseen täydellistymiseen asti. Marian taivaaseen ottaminen ei nimittäin katkaise hänen osuuttaan pelastustehtävässä: toistuvilla esirukouksilla hän jatkuvasti hankkii meille iankaikkiseen pelastukseen vieviä lahjoja.. Tämän vuoksi kirkko rukoilee autuasta Neitsyttä avuksi kutsuen häntä uskovien puolustajaksi, tukijaksi, auttajaksi ja välittäjäksi. -Katekismus 969

Rooman katolinen kirkko valitsi näin Neitsyt Marian ikonikseen eli esikuvakseen. Jeesuksen äiti Maria asui Ilmestyskirjan kirjoittaja apostoli Johanneksen luona Efesossa viimeiset päivänsä. Näkikö siis Johannes tämän nöyrän Jumalan palvelijan tuon haureuden ja porton esikuvana, kun niin ihmetteli? Oli miten oli, tuo nainen – Rooman katolinen kirkko – joka väittää olevansa Kristuksen morsian, on ollut sängyssä jumalattomien hallitsijoiden kanssa ja vainonnut Jeesuksen todellisia seuraajia halki historiansa.

Neitsyt Maria, Europa-neito ja Euroopan unioni

valmis 5

Ilm. 12:1 Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä.

Ilm. 18:7 .. hän sanoo sydämessään: ‘Minä istun kuningattarena enkä ole leski enkä ole surua näkevä’.

Katolisen kirkon yksi varhaisista harhaopeista oli ns. korvausteologia, jonka mukaan Kristuksen morsian vei Israelin osan Raamatun lupauksista. Näin he käsittivät Ilm. 12:1 kohdan tarkoittavan Maria-ikonia, vaikka sillä tarkoitetaan Israelia. Neitsyt Marian pään päälle on tästä syystä kuvattu kaksitoista tähteä patsaissa ja maalauksissa. Kuten havaitsimme, on Europa-mytologialla ja taivaan Äiti-opilla yhteinen babylonialainen alkukultti. Ei siis ole ihme, että Euroopan unionin lippuun valittiin juuri kaksitoista tähteä katolilaisesta ikonista.

Kaikkien katolilaisten täytyy tulla aktiiviseksi tekijöiksi päivänpolitiikassa. Jokaisen katolilaisen täytyy käyttää valtaansa avustaakseen kansakuntien perustuslakien muuttamista Pyhän kirkon periaatteiden mukaisiksi. -Paavi Leo XXIII

Euroopan yhdentymisliikkeen kaikki merkittävät vaikuttajat ovat olleet katolilaisia tai jesuiittoja, kuten Adenauer, Spaak, Monnet, Schuman, Delors, Retinger ja Brzezinski. Nykyinen EU-eliitti niinikään; van Rompuy, Barroso, Draghi, Monti, Juncker, Schulz ja monet muut ovat jesuiittojen kouluttamia katolilaisia. Euroopan salakavala integraatio ei ole poikkeuksena Vatikaanin vallanhimolle, sillä se on käyttänyt petosta alusta asti laajenemiseensa. Esimerkiksi vuonna 756 kirkko lujitti poliittista valtaansa väärennetyllä Konstantinuksen lahjakirjalla. Nyttemmin itse kirkko on pysynyt etäämmällä politiikasta ja sen salaseurat ovat hoitaneet lakien muuttumisen kirkon periaatteiden mukaisiksi.

Kirkot tukevat Euroopan integraatiota. Yhteys ei voi kestää ilman yhteisiä arvoja. -Charta Oecumenica


2. PETO – VALTAKUNTIEN YMPYRÄ SULKEUTUU

Zeuksen identiteetti

Koska Europa-mytologialla on selvä analogia Ilmestyskirjan 17. lukuun, on hyvä vilkaista myös mikä härkänä esitetyn hahmon todellisuus on. Pikaisella uskontoantropologialla selviää, että ylijumala Zeus vastaa babylonialaista Baal-aurinkojumalaa. Muita babylonialaisesta kantauskonnosta periytyneitä ylijumalia eri uskonnoissa on muun muassa Enlil, Seth, Jupiter, Shiva, Pangu, Mixcoatl, Thor ja Ukko. Zeukseen viittaa kuitenkin myös erityinen kohta Ilmestyskirjan 2. luvusta:

Ilm. 2:12-13 Ja Pergamon seurakunnan enkelille kirjoita: Näin sanoo hän, jolla on se kaksiteräinen, terävä miekka: Minä tiedän, missä sinä asut: siellä, missä saatanan valtaistuin on; ja sinä pidät minun nimestäni kiinni etkä ole kieltänyt minun uskoani niinäkään päivinä, jolloin Antipas, minun todistajani, minun uskolliseni, tapettiin teidän luonanne, siellä, missä saatana asuu.

Pergamon oli Zeuksen palvonnan keskus, missä ensimmäinen pakanakristitty Antipas uhrattiin Zeuksen alttarilla. Zeuksen alttari on siis saatanan valtaistuin. Huomion arvoista historiaan nähden on, että saksalainen arkeologi Carl Humann siirsi Zeuksen alttarin kokonaisuudessaan Pergamonista Berliiniin, mistä Adolf Hitler innostui myöhemmin teettäen itselleen kopion Nürnbergiin. Kyseiseltä saatanan alttarin kopiolta Hitler kiihoitti saksalaiset suorittamaan holokaustin. Hitler ei ole ollut ainoa, joka on inspiroitunut kyseisestä alttarista; sitä mallinnettiin myös Barack Obaman vaalikiertueella lavastuksena vuonna 2009.

zeus 1 zeus 2 zeus 3

Danielin ja Ilmestyskirjan ennustus valtakunnista

Vertauskuvaa peto käytettiin jo Ilmestyskirjaa 500 vuotta aikaisemmin Danielin kirjassa, missä profeetalle näytettiin näyssä hallitsevia valtakuntia Babyloniasta viimeiseen maailmanvaltaan asti (lue lisää tästä). Muinaisista valtakunnista niissä esitettiin luvussa 2 Babylonia, Persia, Kreikka ja Rooman valtakunta. Kyseinen näky jättää Rooman valtakunnan ainakin jossakin muodossa jäämään aina viimeiseen aikaan ja Messiaan toiseen tulemukseen saakka. Toisessa näyssä luvussa 7 esitettiin Englannin, Yhdysvaltojen, Venäjän ja Saksan vallat sekä viimeinen maailmanvalta, jolla kerrotaan olevan samankaltaisuutta Rooman valtakuntaan.

666

Tästä syystä profetioiden tutkijat huomasivat jo varhain, että kyseessä voisi olla yhdistynyt maailmanhallitus, Suuri Babylon, missä ihmiskunta saatetaan yhden vallan alle kuten Baabelissakin. Tämä ei jäänyt ainoastaan arvaukseksi, sillä jo 1700-luvun lopulla paljastui sattumalta jesuiittavetoisen ryhmän, Illuminaattien suunnitelma Uudesta maailmanjärjestyksestä, jonka edeltä suunniteltiin kumottavan kansallisvaltiot, kansallismielisyydet, yksityisomistaminen, uskonnot ja nykyinen perheinstituutio. Tällä hetkellä maailma on jonkinlaisen valtavan murroksen vaiheessa. Voiko siis olla, että ihmiskunta on menossa kohti tuota mystistä Uutta maailmanjärjestystä?

Kolmannen vuosituhannen alku jää historiaan Uuden maailmanjärjestyksen aikana. Erityisesti se koskettaa meitä länsimaisen tradition ihmisiä.. Koskettaa myös varmasti jokaista meitä yksilönä. -Sauli Niinistö, 2011

Uusi maailmanjärjestys on uusi Babylon

tower-of-babel-eu-poster

Euroopan yhteisön juliste vuodelta 1992.

Me rukoilemme sen puolesta, että Euroopan unioni toteutuu viipymättä koko laajuudessaan.. -Paavi Johannes Paavali II

Vuosisatojen aikana maailman poliittisista aatteista ja siihen vaikuttavista ajatushautumoista, seuroista ja instituutioista on paljastunut ennennäkemätön määrä tietoa, jota on koottu satoihin kirjoihin aina päiviimme saakka. Nämä kirjat ovat paljastaneet sitä suunnitelmaa, minkä Rooman katolisen kirkon salaseurojen jäsenet ovat suunnitelleet jo 1500-luvulta lähtien; saattaa ihmiskunta yhden vallan alle. Yksi vaikutusvaltainen organisaatio tämän päivän poliittisessa päätöksenteossa on Trilateraalinen komissio, minkä konfferensseihin on kutsuttu lähinnä politiikan eliittiä länsimaista. Yhdessä sen lausumassa todetaan seuraavasti:

Trilateraalisen komission jäsenet olivat tärkeässä osassa Euroopan unionin luomisessa. EU on esikuva maailmanhallitukselle, joka tulee muuttamaan pian kansainvälisiä suhteita.

Ilmestyskirjan luvussa 13 kuvaillaan, kuinka viimeinen peto koostuu kolmesta edeltäneestä pedosta; Saksasta, Venäjästä ja Englannista. Sen ytimeksi tulee siis Saksan historian jatkumo Euroopan unioni, aivan kuten Trilateraalisen komission lausumassa todetaan. Ympyrä sulkeutuu näin luvun 17 kuvauksesta naisesta ja pedosta; juuri Euroopan unionin kuvaaman naisen ja härän hahmot tulevat muodostamaan tuon viimeisen haureuden ja kauhistuksen epäpyhän liiton, josta Raamattu käyttää nimitystä Suuri Babylon.

Advertisements

8 thoughts on “Ilmestyskirja 17 – Nainen pedon selässä

 1. Pingback: Ortodoksien Pokrova ja Semiramis-kultti | BELTSASSAR

 2. Pingback: Pontifex Maximus – Karitsansarvinen peto | BELTSASSAR

 3. Pingback: Velkaantumisesta ei ole paluuta | BELTSASSAR

 4. Pingback: Timo Soini on kameleontti | BELTSASSAR

 5. Pingback: Euroopan unioni on troijan hevonen | BELTSASSAR

 6. Pingback: Musta paavi Franciscus ja Vatikaanin pimeä sisäpiiri | BELTSASSAR

 7. Pingback: Katolinen eskatologia on eksytystä | BELTSASSAR

 8. Pingback: Islam – sodan, puutteen ja kuoleman uskonto | BELTSASSAR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s