Velkaantumisesta ei ole paluuta

2 euro

Kahden euron kolikossa teemana mytologia Europa-neidon raiskauksesta.

Suomen valtiolla on nyt sadan miljardin euron velka ja valtio jatkaa velan ottoa (laskennallisesti) noin 15 miljoonaa euroa päivässä. Valtiovalta ei ole hätäillyt matemaattisesti mahdotonta velkaantumista, sillä HS:n sanoin velkaantumista on helppo jatkaa, koska Suomelle suorastaan syydetään rahaa [1].  Internationalismin haihattelussa useimmat päättäjät ovat unohtaneet, että valtion velasta noin 90% on ulkomaista velkaa. Jo Napoleon Bonaparte tunnisti tosiasian:

Kun hallitus tulee riippuvaiseksi yksityisistä pankeista, silloin pankit kontrolloivat asioita, eivät kansan valitsemat johtajat. Muistakaa, että käsi joka antaa, on aina ylempänä kättä joka ottaa vastaan. Suurpääoma ei koskaan ole tuntenut isänmaallisuutta eikä kunniallisuutta.

Vallankäyttäjiä ei ole häirinnyt Suomen taloudellinen yksityistäminen, eikä liiemmin EU:n poliittinen vallankaappauskaan, minkä johdosta Suomen perustuslain 2§:n mukainen valtiomuoto on kumoutunut. EU:n puuhamies Jean-Claude Juncker kiteytti taannoin vallitsevan velkaantumisen ilmiön:

Me päätämme jotain, jätämme sen lojumaan ja odotamme mitä tapahtuu. Ellei kukaan nosta meteliä, koska useimmat ihmiset eivät ymmärrä mitä on päätetty, me jatkamme askel askeleelta, kunnes ei ole paluuta.

Velkaantuminen on suunniteltu kriisi Euroopan ja maailman yhdentymiseksi, josta valtiovarainministeri Alexander Stubb kertoi vuonna 2008:

Finanssikriisi ei ole pelkästään talouden kriisi; kyse on myös poliittisesta kriisistä.. Se saattaa olla verhottu siunaus.. Historoitsijat tulevat katsomaan tätä aikaa ja toteamaan että se ei ollut vain tavallista historiaa käänteentekevä hetki; ennennäkemätön jakso globaaleja muutoksia, aika jolloin yksi jakso päättyi ja uusi alkoi – valtioille, maanosille ja koko maailmalle.

Velkaantumisen päämääränä on Henry Kissingerin mukaan uusi maailmanjärjestys ja uusi rahajärjestelmä:

Tulemme näkemään uuden kansainvälisen järjestyksen esiinmarssin.. On todennäköistä, että tämä [järjestys] johtaisi uuteen merkantilismiin.

Rooman klubi on vahvistanut suunnitelmissaan, että tuleva rahajärjestelmä tulee perustumaan täysin sähköiseen, subkutaaniseen eli ihonalaiseen maksujärjestelmään. Tarvitseeko muuta sanoa?

Ilm. 13:7-8, 16-18 .. ja sen [maailmanhallitus] valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan..

Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

  • [1] http://www.hs.fi/talous/a1424758255339
  • [2] http://yle.fi/uutiset/synkka_tragedia_vai_julma_farssi__kreikan_kriisin_paahenkilot/8143567

Lue myös:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s