Musta ja valkoinen Daesh

Musta ja valkoinen Daesh. Ensimmäinen viiltää kurkut auki, tappaa, kivittää, leikkaa kädet irti, tuhoaa ihmiskunnan yhteistä perintöä sekä pitää halpana arkeologiaa, naisia ja ei-muslimeita. Jälkimmäinen on paremmin pukeutunut ja siistimpi, mutta tekee samoja asioita; Islamilainen valtio ja Saudi-Arabia. -Kamel Daoud, The New York Times

Liippu

Islamilaisen valtion ja Saudi-Arabian liput, joissa kummassakin islamilainen šahada.

Saudi-Arabian mukaan 34 arabi- ja Afrikan valtiota on perustanut liittouman islamilaisen terrorismin torjumiseksi. Sen hallinnollinen keskus sijoitetaan Saudi-Arabian pääkaupunkiin Riadiin ja maan puolustusministerin mukaan liittouma tekee yhteistyötä kansainvälisten organisaatioiden kanssa. Länsimaat ovat pitäneet hinnalla millä hyvänsä suhteita yllä maailman suurimpaan öljyntuottajaan Saudi-Arabiaan, joka valittiin myös hiljattain YK:n ihmisoikeusneuvoston johtoryhmään. Samalla teokraattinen maa toimii vanhoillisen islamin tärkeimpänä ideologisena ja rahallisena sponsorina. UN Watchin mukaan Saudi-Arabia on mestannut enemmän kuin Isis, sillä kuolemantuomio on yleinen rangaistus väkivalta-, huumausaine- ja siveysrikoksista sekä vääräuskoisuudesta.

ruoskinta

Keskellä Raif Badawi, joka sai rangaistukseksi 10 vuotta vankeutta ja 1000 raipan iskua islamin arvostelemisesta.

The New York Times-lehdessä kirjoittaneen toimittaja ja kirjailija Kamel Daoudin mukaan Isis on pikemminkin kulttuuri kuin sotajoukko, jota ei voiteta sodalla terrorijärjestöä vastaan. Vaikka Isisin joukot kukistettaisiin, ongelman perimmäiset syyt eivät silti ratkeaisi. Sen Daoud kiteyttääkin;

Saudi-Arabia on ISIS, joka onnistui.

Länsimaat eivät tyydy ainoastaan valkoisen Daeshin eli Saudi-Arabian kanssa veljeilyyn. Esimerkiksi Yhdysvaltain senaattori John Mc Cainista on levinnyt kuvia yhdessä Islamilaisen valtion nykyisen kalifi Abu Bakr al-Baghdadin kanssa.

John mcCain

Yhdysvalloissa Judicial Watch vuosi hallituksen sisäisiä raportteja, joissa ennustettiin Islamilaisen valtion syntyminen osana strategiaa Syyrian hallinnon heikentämiseksi.

Vuodettu asiakirja paljastaa lännen tukeneen väkivaltaisia islamistiryhmiä yhteistyössä Turkin ja muiden maiden kanssa Syyrian presidentti Assadin heikentämiseksi, vaikka he samalla ennustivan sen johtavan ‘Islamilaisen valtion’ syntyyn Irakissa ja Syyriassa (ISIS). -Nafeez Ahmed

Pentagonin Non-Integrating Gap-suunnitelmaa eli muhamettilaisuuden tukemista ja tökkimistä käytetään myös länsimaissa sujuvasti poliittisen nihilismin astinlautana, kun terrorismin pelossa valvontaa lisätään ja kansalaisoikeuksia heikennetään. Ei ole myöskään ihme, että Saudi-Arabian kuningasperhe kytkeytyy jesuiittoihin. Esimerkiksi Turki bin Faisal Al Saud valmistui Georgetownin jesuiittayliopistosta ulkopolitiikan laitoksesta vuonna 1968, kurssikaverinaan Bill Clinton.

jesuitdictionary

Lue myös:

Lähteet:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s