Kansankirkko mätänee sisältäpäin

kari mäkinen

Antinomismi ja ekumenia – kaksi tunnusmerkkiä viimeisten päivien kirkosta, kuvaili arkkipiispa Gustaf Johansson noin sata vuotta sitten. Antinomismi kieltää synnin ja hengellisen lain, ekumenia taas rakentaa siltaa maailmanuskontoihin. Tutkija Paul A. Fisher on todennut:

On ilmeistä, että kansainvälinen vapaamuurarius on .. organisoitu edistämään maailmanlaajuista kabbalistista gnostisismia, kaivamaan maata kristinuskon alta ja, mikäli mahdollista, tuhoamaan sen sekä tartuttamaan hallinnon keskeiset rakenteet vapaamuurarillisella ajattelulla.

Vapaamuurariuden mädän hedelmän voi nähdä luterilaisen kirkon viime aikaisista kannanotoista, joissa on annettu hyväksyntä muun muassa homoseksuaaliselle elämäntavalle, Koraanin mukaiselle islamille sekä neodarvinistiselle relativismille. Kirkkoa kohti täydellistä luopumusta on johtanut erityisesti kylmän viileä arkkipiispa Kari Mäkinen. Kirkon mädän hedelmän alkuperää ei tarvitse liiemmin veikkailla, sillä Mäkinen ja hänen hengenheimolaisensa ilmoittivat sen itse varsin selvästi. Entinen mestarimuurari Juhani Julin nostatti julkisuuteen keskustelun kirkon työntekijöiden osallisuudesta vapaamuurariuteen, muttei yksikään piispa vastannut keskusteluun tai Julinin yhteydenottopyyntöihin. Huolimatta edes Seurakuntalainen.fi sivuston yli kahdentuhannen lukijan vetoomuksesta.

Leppävaaran_kirkko_12

Espoon Leppävaaran kirkon alttarin risti vaihdettiin kaikkinäkevään silmään – tunnukseen, joka symboloi vapaamuurareille synkreettistä jumalaa Jahbulonia.

Kirkon ja useimpien sen työntekijöiden kanta asiaan on surullisen naiivi. Ainoa julkaisu löytyy Kirkon tutkimuskeskukselta vuodelta 1995, missä todetaan vain vapaamuurarien olevan muita suomalaismiehiä aktiivisempia raamatunlukijoita ja kirkossa kävijöitä, sekä että vapaamuurarius on erittäin sitoutunutta kirkkoon ja kristinuskoon. Julkaisun painoarvo on mitätön, sillä sen toimittanut Harri Heino tutustui vain siniseen loosiin, joka kattaa kolme alinta vapaamuurariuden astetta. Entinen 30. asteen vapaamuurari Pentti Jotuni kommentoi vuonna 1986 Iltalehden haastattelussa olemuksensa salaavaa järjestöä seuraavasti:

Vapaamuurareiden ajatusrakennelma on elitistinen ja röyhkeä; toiminnan taustalla on rangaistuksen pelko, ei persoonallinen tunne siitä, mikä on oikein ja mikä väärin. Vapaamuurareiden opetuksissa sanotaan muun muassa, että Jeesuksen nimi on tuhottava.

Koska vapaamuurariuden asteet salaavat sisältönsä ja oppinsa alemmilta asteilta ja ulkopuolisilta, ei edes valtaosa vapaamuurareista (sinisen loosin muurarit) tunne lainkaan järjestön todellisia tarkoitusperiä – ei vaikka jäsen vannoo liityttyessään elinikäisen vapaamuurarivalan järjestölle! Vapaamuurarien keskuudessa arvostettu kirjailija ja 33. asteen muurari Albert Pike kirjoittaa:

Raamattu on välttämätön osa loosin varustusta kristityssä loosissa vain, koska se on kristinuskon pyhä kirja .. jotta [kokelas] näin pitäisi sitä (rituaalia) juhlallisempana ja sitovampana.

Islamilaisessa loosissa alttarilla on Koraani, hindulaisessa Veda-kirjat ja niin edelleen. Coil’s Masonic Encyclopedia kertoo:

Toistaiseksi ainoakaan luotettava [vapaamuurarillinen] asiantuntija ei ole ollut sitä mieltä että vapaamuurarin pitäisi uskoa Raamattuun tai mihinkään osaan siitä.. Kaikki ihmiset ovat jumalan lapsia, mutta meidän isämme, joka on taivaissa, on myös jokaisen kunnon vapaamuurarin sydämessä.. hän on määrännyt meidät tulevaan elämään, päättymättömään kehitykseen kohti täydellisyyttä ja tietoisuuteen itsestämme.

Vapaamuurarin tietosanakirja todistaa opin olevan loppuviimein kabbalistista gnostisismia, jonka juuret ovat syvällä satanismissa. Vapaamuurarikirjailija Manly P. Hall kirjoittaa:

Kun vapaamuurari ymmärtää, että avain soturiuteen on elävän voimanlähteen oikea käyttöönotto, hän on oppinut tuntemaan vapaamuurariuden salat. Luciferin voimavarat ovat hänen käsissään.

Tämän piilosatanistisen järjestön jäseninä myös luterilaisen kirkon johtajat kuljettavat sokeita lampaitaan kohti viimeisten päivien luopumusta. Nihilisti Kari Mäkinen tunnustaa päämääriensä lisäksi globalistisen ideologiansa:

Kirkko nationalistisena instituutiona on historiaa.

kari mäkinen - paavi franciscus

Kari Mäkinen hieromassa ekumeniaa jesuiittapaavi Franciscuksen kanssa Vatikaanissa.

Advertisements

6 thoughts on “Kansankirkko mätänee sisältäpäin

  1. Ja kirkkokansa vain käy kirkossa lampaina rukoilemassa ja messuamassa valvovan silmän alla.. Olisiko aika nostaa äläkkä ja kysellä vähän tarkemmin kirkon johtohenkilöiden kytköksistä ja tarkoitusperistä!!

    • Juuri näin, vaikka kyseisessä organisaatiossa vaikutusmahdollisuudet ovat heikot. Protestantismiliikkeen yksi kritiikeistä kohdistui kirkon rakenteelliseen korruptioon, mutta luterilaisuus ei kuitenkaan itse päässyt eroon nikolaitismista eli hierarkiaopista. Tämä merkitsee, että piispat ovat sujuvasti hiippoineen norsunluutorneissaan kritiikin ulottumattomissa, aivan kuten paavi sirkuksineen Vatikaanissa. Myös vapaisiin suuntiin on pyritty usuttamaan tätä vapaamuurarillista pyramidikäsitettä. Alkuseurakunnassa kaitsija oli osana tasaväkistä vanhinten joukkoa, jotta yhden tai muutaman lampaanvaatteisiin pukeutuneen suden eksytyksiltä vältyttiin. Luterilaisessa kirkossa on paljon uskovia pappeja ja työntekijöitä, mutta he eivät voi vaikuttaa kirkon huipulta tuleviin linjoihin. Aika näyttää, kannattaako valveilla olevan kirkkoväen vain lähteä turmeltuneesta kirkosta ulos.

  2. Kun näin paavin suutelevan nahkatakkisen irakilaisen jalkoja (ilmeisesti laiton siirtolainen, kenties sotarikollinen), tuli minulle niin paha olo monen normaalin uskovaisen puolesta, jotka tosissaan hakevat apua kirkolta (itse en kuulu kirkkoon) ja jotka eivät (kuten jutustasikin käy ilmi) tajua miten heitä huijataan kirkon taholta.

  3. Monta vuotta pitänyt erota kirkosta, mutta nyt ei viitsi, kun näkee miten kirkko ärsyttää foliohattunatseja. Hyvä kirkko!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s