Barack Obama edeltäjä Antikristukselle?

obama 3

Meedio Jeane Dixon näki aikoinaan näyn, jonka mukaan maailmaan syntyisi suuri johtaja 5. helmikuuta vuonna 1962. Näyn mukaan tämä johtaja tulisi perustamaan “uuden kristinuskon” ja jakamaan yliluonnollista viisautta ja voimaansa ihmiskunnalle. Jos tämä okkultistinen näky on toteutunut, kyseessä on mitä ilmeisemmin Raamatun kuvailema kadotuksen lapsi – Antikristus. Yhdysvaltain 44. presidenttiä Barack Hussein Obamaa on kutsuttu mediassa leikkimielisesti messiaaksi, viitaten hänen poliittisiin kantoihin ja lupauksiin. Kiistellyn miehen syntymätodistus kertoo, että tämä olisi syntynyt 4. elokuuta vuonna 1961 – täsmälleen kuusi kuukautta ennen okkultisti Dixonin mainitsemaa suurjohtajaa. Kuten Johannes Kastaja syntyi täsmälleen kuusi kuukautta ennen Messias Jeesusta, onko siis Obama edeltäjä tulevalle valekristukselle?

Barack Obama on minulle messiaan sanansaattaja. Barack Obama on kuin trumpetti, joka hälyttää jostain uudesta, jostain paremmasta. -Louis Farrakhan, Nation of Islam

obama-farrakhan

Hänen [Obaman] vastaanotto on ollut poikkeuksellista ympäri maailmaa. Hänen tehtävänään on kehittää kokonaisvaltainen suunnitelma Amerikalle tälle ajalle, kun Uusi maailmanjärjestys todella voidaan luoda [1]. -Henry Kissinger, 2009

Media on kiinnittänyt huomion presidentti Obamassa täysin toispuoleisiin seikkoihin, samalla kun tämä on toteuttanut sekulaaria nihilismiään maansa kohtaloksi. Seuraavassa on listattuna kuusi esimerkkiä, kuinka Obama edustaa ilmiselvästi antikristillisyyttä ja Uutta maailmanjärjestystä.

YHDYSVALLAT KOHTI TOTALITARISMIA

fema leiri

Nobelin rauhanpalkinnon vuonna 2009 vastaanottanut Obama on jatkanut edeltäjiensä tapaan totalitaristisen poliisivaltion luomista. Obaman presidenttikausina muun muassa seuraavat lait ovat astuneet voimaan:

  • HR347 kriminalisoi häiriökäyttäytymisen poliittisessa tilaisuudessa – toisin sanoen antaa syyn poistattaa eri mieltä olevat politiikasta ja rankaista.
  • CISPA (Cyber Intelligence Sharing and Protection Act) on internetsensuurilaki, joka mahdollistaa viranomaisille entistä laajemman kansalaisseurannan ja valtuudet sivustojen sulkemiselle.
  • NDAA (National Defence Authorizayion Act) mahdollistaa kansalaisten pidättämisen määräämättömäksi ajaksi, ja jopa myös pidätyksestä valittavan omaisen. Se myös velvoittaa nostamaan Fema-vankileirien valmiuden 72 tunnissa, mikäli totalitaristinen poikkeustila julistetaan.
  • MAP-21 on laaja lakipaketti, joka velvoittaa muun muassa asennettavaksi kaikkiin yhdysvaltalaisiin autoihin paikannustallentimet eli ns. mustan laatikon.

Obama lupasi muutosta vaalikampanjassaan, jota todellakin on tapahtunut – kohti totalitarismia.

OBAMA ON PIILOMUSLIMI

obama 1

Niillä, jotka tahraavat islamin profeetan nimen, ei saa olla tulevaisuutta. -Barack Hussein Obama

Mediassa maltilliseksi kristityksi tituleerattu Obama on pöyristyttänyt kansalaisiaan islamistisilla lausahduksillaan. Barackin vaimo Michelle Obama antoi vuonna 1992 tälle sormuksen, johon on kaiverrettuna šahadan ensimmäinen osa Ei ole muuta jumalaa kuin Allah. Obama on myös esiintynyt islamilaisen kirjallisuuden kanssa julkisesti, kuten yllä kuvassa Fareed Zakarian kirjan The Post-American World kanssa.

Kaunein ääni, jonka tiedän, on islamilainen rukouskutsu. -Barack Hussein Obama

Ei riitä, että Obama tunnustaa ihailevansa islamilaista uskontoa. Hiljattain paljastui, että Obamalla on hallituksessaan neuvonantajina kuusi muslimiveljeskunnan jäsentä, joiden henkilöllisyydet egyptiläinen lehti toi hiljattain julkisuuteen [2].

obama 2

Obaman muslimiveljeskuntaan kuuluvia neuvonantajia, vasemmalta Arif Alikhan, Mohammed Elibiary, Rashad Hussain, Salam al-Marayati, imaami Mohamed Magid sekä Eboo Patel.

Valkoisen talon tiedottaja Bernadette Meehan kieltäytyi ehdottomasti kommentoimasta paljastusta.

HOMOLIIKKEEN TRIUMFI

ShowImage

Jos meidät on todella luotu tasa-arvoisiksi, tulee myös jakamamme rakkauden olla tasa-arvoista. -Barack Hussein Obama

Toisin kuin edeltäjänsä, Obama ei edes pyri esiintymään konservatiivina. Viime presidenttikausina on nähty ennennäkemätön sodomian esiintulo Yhdysvalloissa, joka huipentui vuoden 2015 kesäkuussa homoavioliittojen hyväksymiseen koko maassa. Homoliikkeen ilojuhlan kunniaksi myös Valkoinen talo valaistiin prideliikkeen tunnusväreihin. Obama on vaatinut homojen eheyttämishoitojen lakkauttamista koko maassa. Hallituksen toimesta myös lapsia indoktrinoidaan homoseksuaaliseen elämäntapaan kouluopetuksessa esimerkiksi esittämällä kuvia homoaktista.

YHDYSVALTOJEN KASVAVA ISRAEL-VASTAISUUS

barack_obama_and_pope_franciscus_famous_ultra_3840x2160_hd-wallpaper-1731468

Obama ja paavi Franciscus ovat löytäneet yhteisen sävelen palestiinalaisvaltion havittelusta ja ilmastonmuutoksesta.

USA on sitoutunut palestiinalaisvaltion luomiseen. -Barack Hussein Obama

Obaman hallituksen neuvonantaja James Jones kertoi vuonna 2010, että Yhdysvallat on suunnittelemassa Israelin vastaista koalitiota arabien ja eurooppalaisten kanssa pakottaakseen Israelia luovuttamaan Juudean, Samarian ja Jerusalemin palestiinalaisille. Obaman hallitus on sittemmin harkinnut pakkotteiden asettamista Israelille, pitäen maata syyllisenä Lähi-idän ongelmiin. Israelin lähettiläs Ron Prosor ripitti taannoin Yhdistyneitä Kansakuntia ja Yhdysvaltoja kasvavasta antisemitistisestä politiikasta:

Konfliktimme ei milloinkaan ole koskenut Palestiinan valtion perustamista. Se on aina koskenut juutalaisvaltion olemassaoloa.. Haastan teitä täällä tänä päivänä nousemaan ja tekemään jotakin muutoksen puolesta, julkisesti tuomitsemaan väkivallan, kiihotuksen ja vihan kulttuurin. -Israelin YK:n lähettiläs Ron Prosor

Huolimatta palestiinalaisten peruskirjan antisemitistisestä ja väkivaltaisesta sisällöstä, Israel on jäämässä yksin Yhdysvaltojenkin jäädyttäessä suhteensa pitkäaikaiseen liittolaiseensa. Palestiinan ja Hamasin edesmennyt turvallisuuspäällikkö Jamal Abu Samhadanan on kiteyttänyt Obaman havitteleman “Palestiinan kansan” tehtävän:

Meillä on vain yksi vihollinen – juutalaiset. Meillä ei ole muita vihollisia. Tulen jatkuvasti kantamaan mukanani kivääriä ja vetämään liipaisinta aina tarvittaessa.

OBAMACARE MÄÄRÄÄ IHMISTEN SIRUTTAMISEN

1401x788-20141007_obama_x1401

Obama allekirjoitti vuonna 2010 pitkään suunnitellun terveydenhoitouudistuksen, joka kokosi kaikki yhdysvaltalaiset saman lain alaisuuteen. Kauniiden lupausten ja nälkävuoden mittaisen lakipaketin välistä löytyi myös laki HR3200, joka määrää kaikki kansalaiset mikrosirutettavaksi! ObamaCare on vastustuksesta huolimatta astunut askel askeleelta voimaan ja joidenkin mukaan sirutus tulisi olla valmis vuoteen 2017 mennessä [3].

YHTEENSATTUMAT OBAMASSA

Edellä mainittujen lisäksi Obamaan liittyy lukuisia yhteensattumia, jotka yhdistävät tämän antikristillisyyteen.

  • Obaman vaalilause Yes We Can kuullostaa väärinpäin erehdyttävästi Thank You Satan‘ilta, jota massat hokivat kuin hypnotisoituina vaalikiertueen aikana.
  • Barack tarkoittaa hepreaksi salamaa.

Luukas 10:18 Minä näin saatanan lankeavan taivaasta niinkuin salaman..

  • Obaman panssariauton lempinimi on The Beast eli Peto.
  • Obaman vaalikiertueella käytettiin Pergamonin temppelin alttaria muistuttavaa lavastetta, jollaista käytti myös Adolf Hitler Nürnbergissä. Ilmestyskirja 2:12 mukaan Pergamonin Zeuksen temppeli oli Saatanan valtaistuin.

zeus 1zeus 3

  • Obaman kotiosoitteen postinumero oli presidentiksi valittaessa 606060.

Oli Barack Obama edeltäjä Antikristukselle tai ei, toteuttaa hänen presidenttikausinaan harjoitettu politiikka ilmiselvää antikristillisyyttä ja Uuden maailmanjärjestyksen esiintuloa. Kuinka hyvin sopiikaan Danielin kirjan näyn kuvaus viimeisten päivien röyhkeästä johtajasta presidentti Obamaan:

Daniel 8:23-26 Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava. Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle. Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan. Ja näky illoista ja aamuista, josta oli puhe, on tosi. Mutta sinä lukitse näky, sillä se tarkoittaa kaukaista aikaa.”

Lähteet:

Advertisements

One thought on “Barack Obama edeltäjä Antikristukselle?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s