Maltillinen islam

Länsimainen media ja julkisuudessa esiintyvät suomalaiset muslimit väittävät islamin olevan pohjimmiltaan rauhanomainen uskonto, joka kykenee suvaitsevaisuuteen. Tämä maltillinen kalam  on kuin keisarin uudet vaatteet, jonka väitetään olevan olemassa, mutta jota kukaan ei ole nähnyt. Ja aivan satuklassikon mukaisesti, ne jotka eivät näe maltillista islamia ovat typeriä. Suomen Islamilaiseen Neuvostoon kuuluva Pia Jardi kuitenkin allekirjoittaa, että pakanaakin pahemman tuomion saa munāfiq eli tekopyhä muslimi. Allahin Lähettilään mukaan tekopyhyys on jihadin, mujahidin ja hijran kieltämistä.

  • Islamilaisessa perinteessä on olemassa vain 1. islamin alue (dar al-islam) sekä 2. sodan alue (dar al-harb). Ei ole vaikea arvata, mitä jihad tarkoittaa. Koraanissa sana liitetään pääosin islamin aseelliseen puolustamiseen ja vahvistamiseen, mikä muodostaa keskeisen osan Allahin Lähettilään perinnöstä.
  • Mujahidin tarkoittaa jihadia käyvää islamilaista taistelijaa.
  • Hijra on Allahin Lähettilään muutto Medinaan vuonna 622, jolloin islamista muodostui poliittis-uskonnollinen despotismi.

Tekopyhä muslimi kieltää sen islamin, jonka Allahin Lähettiläs jätti seuraajilleen. Sekulaareimman muslimivaltion Turkin presidentti Recep Erdoğan, jota pidetään yhtenä vaikutusvaltaisimpana muslimina, kiteytti hiljattain islamin olemuksen:

Ei ole mitään maltillista tai äärimmäistä islamia. On vain islam. -Recep Tayyip Erdoğan

Mihin siis rauhanomaista islamia tarvitsee, jos se on vain valehtelua?

Lehmän suura 2:193 Taistelkaa heitä vastaan, kunnes pakanuuden viettelys lakkaa ja keskuudessamme vakiintuu ainoan Jumalan palveleminen.

islam4kids

Missä on inhimillisyys? Vapauttakaa Gaza ja Palestiina! (vihreä propagandalause mediassa)

Lue myös Juha Ahvion hyvä kirjoitus Ovatko arvokonservatiiviset kristityt ja muslimit seksuaalieettisesti samalla puolella? 

Lähde:

Advertisements

One thought on “Maltillinen islam

  1. Pingback: Islam – vitsana jumalattomille | BELTSASSAR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s