Timo Soini on kameleontti

Soini T

Wikipedia kuvailee kameleonttia näin:

Ne tunnetaan värinvaihtokyvystään, venyvästä tahmeasta kielestään ja silmistä, jotka pystyvät liikkumaan eri suuntiin.

Mediassa Suomen virallisena EU-kriitikkona esiintynyt Timo Soini on vaihtanut viime vuosina väriään ja ohjannut nationalistisen puolueensa osaksi ylikansallista valtapolitiikkaa. Puoluejäsentensä kritiikkiin puheenjohtaja Soini on vastannut ivallisesti:

Mihinkä ne nyt menisivät? Ei niillä ole mitään, minne mennä. Ei siellä maantiellä mukavaa ole. [1]

Soini on vaihtanut unionikehityksen kritisoimisen globalistiseen kumbayaan ja kommentoinut muun muassa Nobelin rauhanpalkintoa Euroopan unionille seuraavasti:

Rauha on iloinen ja hyvä asia. Siitä voi onnitella. Myös EU:ta.. [2]

Virallisen kansainvälistymiskriitikon mukaan terrorismin torjumiseksi tarvitaan niin ikään poliittista globalismia:

Kyllä uskoisin, että tätä se tarkoittaa tämä globaali maapalloistuminen. Ei ole enää katsomopaikkoja tyyliin tämä ei koske meitä, tämä tapahtuu niin kaukana. Näitä verkostoja ja soluja voi olla eri puolella maailmaa. Jotkut voivat olla lepäämässä, jotkut rekrytoimassa. Tästä ei kukaan selviä yksin, tässä tarvitaan kansainvälistä yhteisöä.. [3]

Kritisoimisesta huolimatta Soini ei itseasiassa ole ikinä ehdottanut eroamista unionisopimuksista eikä itsenäisyyden palauttamista Suomen perustuslain toisen pykälän mukaiseksi. Hänen taustat tuntien ei ollutkaan kuin ajan kysymys, milloin kameleontin väri vaihtuu kirkon periaatteiden mukaiseksi. Hänen poliittisessa lähipiirissään on vaikuttanut muun muassa Vatikaanin järjestö Opus Dein jäsen. Myös Soini itsekin on käynyt luennoimassa Suomen Opus Dein keskuksessa aiheenaan poliittinen palveleminen, mikä muistuttaa kovasti paavi Leo XIII:n paimenkirjettä katolilaisten osallistumisesta politiikkaan. Timo Soini siis kannattaa universaalisuutta (katholike = yleinen, universaali) eli globalismia, mikä on täysin vastakohta nationalismille. Tähänhän roomalaiskatolinen organisaatio on pyrkinyt historiansa ajan; maailman valtiuteen. Tunnettu kirjailija Fjodor Dostojevski on sanonut:

Jesuiittaveljeskunta.. on yksinkertaisesti Rooman armeija, tehtävänään tuoda paavinistuimelle maallinen yksinvalta maailman keisarina.. Se mitä he himoitsevat, on vain valta, saastainen maallinen hyöty ja ylivalta, jonkinlainen universaali maaorjuus, jossa itse ovat herroja, siinä koko heidän kuvansa. He eivät kenties edes usko Jumalaan.

Soini on vain siis yksi Suomen poliittisen eliitin marionettinukeista ja ajaa lusiferista jesuiitta-agendaa nationalismin lakkauttamisesta sekä Uuden globaalin maailmanjärjestyksen luomisesta, jota kohti Suomenkin raiskattu valtio pikku hiljaa vajoaa. Soinin työ on lisäksi ainutlaatuista nationalismin ja patriotismin naurunalaiseksi saattamisessa.

Lähteet:

  1. http://mvlehti.net/2015/10/06/timo-soini-naureskelee-psn-jasenten-kritiikille-ei-niilla-ole-mitaan-minne-menna/
  2. http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000000548220.html
  3. http://yle.fi/uutiset/soini_brutaali_hyokkays_demokratiaa_ja_koko_eurooppaa_vastaan/8455569

Lue myös:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s