Yksityistäminen valmistaa Suomea Uuteen maailmanjärjestykseen

Suomi laiva

Natsi-Saksa sovelsi aikoinaan ideaa, että kun valhe on tarpeeksi suuri ja törkeä, on ihmisten pakko uskoa se. Samaan ideaan on perustunut myös Euroopan unionin aikainen poliittinen nihilismi. Nykyinen Suomen valtion ja kuntien taloudellinen ahdinko on tahallisen ja johdonmukaisen politiikan satoa, mikä oli nähtävissä jo 1990-luvun alussa yksityistämisen ja kansainvälistämisen rantautuessa vahvasti Suomeen. Nyt 25 vuotta myöhemmin EU-politiikka on saavuttamassa laajasti todelliset intressinsä, kun julkinen sektori on muuttumassa yksityiseksi ja valumassa ylikansalliseen omistukseen.

Valtionrautatiet perustettiin ja ylläpidettiin verorahoilla, mutta jaettiin ja yhtiöitettiin internationalisti Esko Ahon hallituksen aikana. Voiton tavoittelun myötä junayhteyksiä järjestetään pääosin vilkkailla rataosuuksilla ja samalla lakkautetaan haja-asutusalueilta. Yksityistäminen on näkynyt palveluhinnoissa, eivätkä suomalaiset enää ole yhdenvertaisia junayhteyksien loppuessa maaseudulta.

Postilaitos jaettiin ja yhtiöitettiin niin ikään 90-luvulla. Yhtiöittämisen myötä palvelun tuottaa yhä useammin yksityiset yritykset, mikä on myös nostanut palveluhintoja. Pienemmillä paikkakunnilla ja maaseudulla postitoimistot on lakkautettu vallan.

Markka-aikaan ennen EU-jäsenyyttä Suomen valtio kontrolloi keskuspankin kautta valtionvelkojen korkoja, joista osa palautui takaisin valtiolle. Maastrichtin sopimuksen myötä valtion keskuspankkirahoitus kiellettiin, minkä seurauksena valtio joutuu lainaamaan yksityisiltä sijoittajilta ja pankeilta, jotka myös sanelevat velkojina reunaehtoja poliittiselle päätöksenteolle. Jos Suomi olisi velkaantunut ainoastaan itselleen vuosina 1990-2014, olisi valtiolla velkaa 78 % vähemmän eli 95 mrd. euron sijasta ainoastaan 21 mrd. euroa (korkokulut 74 mrd. euroa 1990-2014)!

Elinkaarimallihankkeissa yksityiset rahoittajat, yleensä ylikansalliset rakennusyhtiöt, rakennuttavat ja ylläpitävät kunnallisia tai valtiollisia palveluita, jolloin kunta tai valtio maksaa rakennuksista ainoastaan vuokraa palvelusopimuksen ajan. Mallia on käytetty muun muassa koulujen, terveydenhuollon palveluiden, vanhushuollon, uimahallien ja teiden rakennuttamiseen. Monet hankkeet ovat osoittaneet, että elinkaarimalli tulee paljon kalliimmaksi kuin kertamenona maksaminen ja tavalliset ihmiset jäävät vain sivustaseuraajiksi, kun päätökset tapahtuvat isojen firmojen toimesta kansainvälisellä pääomalla.

Metsähallitusta ollaan parhaillaan jakamassa ja yhtiöittämässä EU:n kilpailulainsäädännön nimissä. Näin ollen metsätalous siirtyisi osakeyhtiöön ja parhaillaan olevan vesilain muutoksen kanssa pohjavesistäkin voisi tulla kauppatavaraa, kuten monissa maissa on nähty. Myös IMF:n lainaehdoissa yhtenä kohtana vaaditaan pohjavesien yksityistämistä.

Kunnallisen liikelaitoksen EU:n määräämä yhtiöittämispakko on viemässä päätösvaltaa kauaksi ihmisistä ja piilottamasta toimintaa liikesalaisuuden nojalla pois julkisuudesta. Saksan, Ranskan ja Italian tapaukset ovat osoittaneet, että vesilaitoksien yksityistäminen on nostanut merkittävästi veden hintaa ja huonontanut veden laatua.

Sote-uudistuksen yhtenä kohtana on perusterveyshuollon ja erikoissairaanhoidon yksityistäminen. Uudistuksen myötä kuntien merkitys vähenee huomattavasti ja julkinen terveydenhuolto muutetaan voittoa tavoittelevaksi yritystoiminnaksi. Päätösvalta siirtyy niin ikään kauemmaksi ihmisistä ja etenkin köyhien terveydenhuolto heikkenee. Edellisten esimerkkien perusteella ei ole vaikea arvata, mitä sote-uudistus tekee maaseuduille ja haja-asutusalueille.

sauli-niinisto-ameriikassa

Kyllä minulla on se käsitys, että tämä vuosituhannen alku jää maailmanhistoriaan Uuden maailmanjärjestyksen aikana. Kehittyvät taloudet ovat tulleet paitsi taloudessa, ne tulevat myöskin valtapolitiikassa. -Sauli Niinistö

Kuntien ja julkisen sektorin ahdinko on suunnitelmallista ja tarkoituksellista. Se on enemmin ideologista kuin taloudellista. Suomen hyvinvointiyhteiskunnan rappio alkoi Holkerin hallituksen aikaan, joka käynnisti “hallitun rakennemuutoksen”. Tätä valtiolle tuhoisaa ideologiaa ovat kantaneet 1980-luvulta asti ylikansallismielinen valtaeliitti, jota Bilderbergin ja Trilateraalisen komission konferensseissa on ohjeistettu. Soini-ilmiö on silkkaa teatteria, eikä Suomen virallinen EU-kriitikko ole edes ikinä kertonut haluavansa eroa EU-jäsenyydestä.

Näiden ilmiöiden valossa ei ole ihme, miksi Ilmestyskirjan kirjoittaja kertoo ihmisten vain ihmettelevän nousevaa petoa. Uuden maailmanjärjestyksen petos on niin valtava ja törkeä, että ihmisten on vain pakko uskoa se.

Efesolaiskirje 5:14-16 Sentähden sanotaan: Heräjä sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee! Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte: ei niinkuin tyhmät, vaan niinkuin viisaat, ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä, sillä aika on paha.

Advertisements

5 thoughts on “Yksityistäminen valmistaa Suomea Uuteen maailmanjärjestykseen

 1. Yleensä lopetan artikkelin lukemisen, kun näen siinä käytettävän saksalaisvastaista valepropagandaa ja tässä se oli heti artikkelin alussa. Ei natsisaksa ollut suuren valheen mestari, vaan Goebbels syytti siitä Brittejä. Goebbels kirjoitti seuraavasti “The English follow the principle that when one lies, it should be a big lie, and one should stick to it. They keep up their lies, even at the risk of looking ridiculous.”. Goebbels pyrki propagandassaan totuudenmukaisuuteen: “Good propaganda does not need to lie, indeed it may not lie. It has no reason to fear the truth. It is a mistake to believe that the people cannot take the truth. They can. It is only a matter of presenting the truth to people in a way that they will be able to understand. A propaganda that lies proves that it has a bad cause.” Muuan historioitsija Jacques Ellul totesi seuraavasti: “There remains the problem of Goebbels’ reputation. He wore the title of Big Liar (bestowed by Anglo-Saxon propaganda) and yet he never stopped battling for propaganda to be as accurate as possible. He preferred being cynical and brutal to being caught in a lie. He used to say: “Everybody must know what the situation is.” He was always the first to announce disastrous events or difficult situations, without hiding anything. The result was a general belief between 1939 and 1942 that German communiqués not only were more concise, clearer and less cluttered, but were more truthful than Allied communiqués (American and neutral opinion) — and, furthermore, that the Germans published all the news two or three days before the Allies. All this is so true that pinning the title of Big Liar on Goebbels must be considered quite a propaganda success.”

  • Ei se Natsi-Saksa sen kummoisempi ollut kuin Englanti, Yhdysvallat tai Neuvostoliittokaan. Sama jesuiittojen ideologia muodosti natsismin ja nosti kaikki merkittävät henkilöt Saksan johtoon. Waffen-SS kenraalimajuri Walter Schellenberg muun muassa kuvasi natsipuoluetta:

   “Himmler organisoi SS:n jesuiittaveljeskunnan periaatteiden mukaan. Himmlerin mallina oli mahdollisimman tarkka jäljennös Ignatius Loyolan määräämistä hengellisistä harjoituksista ja ohjesäännöistä. Ehdoton tottelevaisuus oli suuri ohjenuora; jokainen käsky pitää toteuttaa kyselemättä.”

   Jesuiittakoulussa opiskellut Joseph Goebbels – kansanvalistus- ja propagandaministeri – tiesi, että kun valhetta toistaa tarpeeksi monta kertaa, siitä tulee totta. Tällä periaatteella natsit esimerkiksi johtivat ihmiselämää halveksuvan ideologiansa pseudotieteellisestä darvinismista (From Darwin to Hitler: Evolutionary Ethics, Eugenics, and Racism in Germany, 2004).

   Teosofiaseuran johtaja, eugeniikan oppiäiti ja YK:n alaisen Lucis Trust-säätiön perustaja Alice Bailey kertoi diktaattoreiden, Hilterin mukaanlukien, johdattaneen ihmiskuntaa “Valaistulla tiellä”:

   “Miehet jotka antoivat innoituksen Ranskan vallankumoukseen; valloittaja Napoleon; kansakunnan luoja Bismarck; kansansa uudelleenluoja Mussolini; Hitler joka nosti ahdistuneen kansan harteilleen; idealisti Lenin; Stalin ja Franco ovat kaikki Shamballa-voiman ja tiettyjen huonosti ymmärrettyjen energioiden ilmentymiä. Nämä ovat aikaansaaneet merkittäviä muutoksia omana aikanaan.. Samaan aikaan he ovat kohtalon lähettiläitä, uuden järjestyksen luojia ja uuden sivilisaation alullepanijoita; he ovat sen tuhoajia, joka on tuhottava, ennen kuin ihmiskunta voi mennä eteenpäin Valaistulla Tiellä (The Externalisation of the Hierarchy, 2011).”

   Jesuiitat ovat yksi merkittävimmistä babylonialaisen mysteeriuskonnon vaalijoista ja tämän valtavan järjestön käden jäljen löytää jokaisen suuren ideologian ja vallan takaa 1800-luvulta lähtien. Tässä suhteen Natsi-Saksa ei tee minkäänlaista poikkeusta; kaikki tiet vievät edelleen Roomaan – eli Suuren Babyloniin.

 2. Tavoitteena on, että posti on perillä asiakkailla viimeistään kello 18. Eniten jakeluajat siirtyivät iltaa kohti maaseutualueilla..
  Postin jakelupiste on lakkautettu Rautalammilla ja asukkaille on sanottu, että halutessaan asiakas voi hakea postinsa omalla kustannuksellaan Suonenjoelta. Rautalammin päättäjien mukaan kunnassa ei jaeta päiväpostia enää missään ennen puoltapäivää.

  http://yle.fi/uutiset/posti_uudisti_jakelua_osa_saa_aamulehden_iltakahdeksalta__saastoa_vai_kiusantekoa/8856316

  Kuullostaa Agenda 21:ltä ja väestön kontrolloinnilta. Kaupungissa asuvia on helpompi hallita..

 3. Pingback: Euroopan unioni on troijan hevonen | BELTSASSAR

 4. “Myös IMF:n lainaehdoissa yhtenä kohtana vaaditaan…”

  Eli jesuiitat hallitsee lainanantajien kautta. Suomi ei ole olllut itsenäinen sitten “tosi on, ei devalvoida” -laman. Politiikot on vain nukkeja, ei todellisia vallankäyttäjiä.
  Sama vallanryöstö-ilmiö niin taloudellisella, poliittisella, kuin uskonnollisella sektorillakin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s