Musta paavi Franciscus ja Vatikaanin pimeä sisäpiiri

mustat paavit

Tunnen itseni vieläkin jesuiitaksi henkisyydeltäni ja siitä mitä minulla on sydämessäni.. Ajattelen myös kuin jesuiitta. -Paavi Franciscus

Väliaikaispaaviksi valittu Johannes XXIII järjesti Vatikaanin toisen ekumeenisen konsiilin vuosina 1962-1965, jossa muun muassa vahvistettiin oppi paavin erehtymättömyydestä Kristuksen viransijaisena. Tapahtumat jakoivat katolista kirkkoa, josta osa katsoi muodostuneen väärän uskon kirkon (Novus ordo, uusi järjestys). Näin osan mukaan paavi Johannes XXIII:sta lähtien paavit ovat olleet vastapaaveja eli vääriä paaveja. Nyttemmin Vatikaanissa on tapahtunut ennennäkemättömiä, kun johtajia on eronnut elinikäisistä viroista, salaista tietoa Vatikaanivaltiosta on vuotanut julki ja paaviksi on valittu kaiken lisäksi jesuiitta.

Sisällys:

 1. Paljastukset Vatikaanin sisäpiiristä
 2. Jesuiittojen väärä evankeliumi
 3. Musta paavi Franciscus
 4. Liitteet

1. PALJASTUKSET VATIKAANIN SISÄPIIRISTÄ

Piispa Gerard Bouffard työskenteli kuuden vuoden ajan Vatikaanissa läheisesti paavi Johannes Paavali II:sen ja jesuiittajohtajien kanssa. Erottuaan piispan virasta hän paljasti jesuiittajohtajan – myös mustaksi paaviksi kutsutun – Peter Hans Kolvenbachin ohjanneen kaikkia paavin ja Vatikaanin tärkeitä päätöksiä. Bouffard vahvisti näin murhatun entisen jesuiitan Alberto Riveran paljastukset jesuiittajärjestön suvereenista vallankäytöstä Vatikaanissa. Vuonna 2008 Kansainvälisen valtion ja kirkon rikostuomioistuin ITCCS:n pedofiliasyytökset paavi Benedictus XVI:tä ja jesuiittajohtaja Peter Kolvenbachia kohtaan saivat ennennäkemättömän käänteen, kun kaksi elinikäiseen virkaan valittua Vatikaanin johtajaa erosivat viroistaan. Vuonna 2014 samankaltaisten syytösten seurauksena myös Kolvenbachin seuraaja jesuiittajohtaja Adolfo Nicolás kertoi eroavansa virastaan. Vatikaani onnistui säästämään virassa istuvan paavi Franciscuksen iljettävistä syytöksistä Vatikaanivaltion sisällä toimivan salaseura Yhdeksännen kruunun (Corona novem) rituaaleista. Myös jesuiitta Malachi Martin teki paljastuksia ennen kuolemaansa Vatikaanin sisällä toimivasta saatanallisesta kultista. Martinin mukaan näissä rituaaleissa harjoitettiin pedofiliaa ja juotiin lasten verta. ITCCS:n syytökset kahta edellistä paavia ja kahta edellistä jesuiittajohtajaa kohtaan koskivat juuri pedofiilista kanssakäymistä sekä ihmisveren juomista, joista ITCCS:llä on useita todistajanlausuntoja. Vuonna 1963 pidettiin Martinin mukaan Vatikaanissa erityinen seremonia nimeltä langenneen arkkienkeli Lusiferin valtaan korottaminen, missä Vatikaani vihittiin saatanalle. Martinin paljastukset katolisen kirkon satanismista vahvisti myös arkkipiispa Emmanuel Milingo. Katolisesta kirkosta muodostui todellakin Uuden järjestyksen kirkko toisen ekumeenisen konsiilin jälkeen!


2. JESUIITTOJEN VÄÄRÄ EVANKELIUMI

Mystikko Íñigo López de Loyola perusti jesuiittajärjestön vuonna 1534, josta tuli katolisen kirkon uskonnollinen ja sotilaallinen järjestö paavi Paavali III:n toimesta. Järjestö toimi aluksi keihäänkärkenä vastauskonpuhdistuksen sodassa ja laajeni myöhemmin Vatikaanin vakoilujärjestöksi moniin maihin. Jesuiitat pääsivät moniin hoveihin “paavin neuvonantajiksi”, mutta heidän imperialistinen pyrkimyksensä paljastui ja jesuiitat häädettiin useimmista maista. Lopulta paavi Klemens XIV lakkautti paineen alla jesuiittajärjestön, minkä seurauksena hän myös kuoli myrkytettynä. Illuminaattien käynnistämän Ranskan vallankumouksen myötä Napoleon valtasi Italian ja suisti paavi Pius VI:n vallasta. Jesuiitat pääsivät näin takaisin Vatikaaniin, minkä seurauksena paavi Pius VII pakotettiin uudelleenperustamaan jesuiittajärjestön vuonna 1814. Siitä lähtien jesuiitat ovat rakentaneet Vatikaanin mittaamattomilla resursseilla maailmanlaajuista verkostoa, jolla on ollut yhteys lähes kaikkiin merkittäviin historian tapahtumiin 1800-luvun jälkeen. Jesuiittojen antikristillisen ja imperialistisen ideologian voi havaita selvästi jesuiittakokelaan valasta (löytyy suomennettuna artikkelin lopusta), joka vuoti julkisuuteen vuonna 1913 Yhdysvaltain kongressin nauhoitteesta. Sama vala löytyi osittain kirjasta Subterranean Rome (1843). Myös myrkytetty entinen jesuiitta Alberto Rivera on vahvistanut valan pysyneen lähes muuttumattomana järjestön historian ajan.

Jesuiittakokelas vannoo valan mustan lipun äärellä, jossa on kuvattuna tikari, punainen risti, pääkallo, luita ja yläpuolella kirjaimet INRI, sekä alapuolella sanat Iustum Necar Reges Impius, mikä tarkoittaa harhaoppisten kuninkaiden, hallitusten ja hallitsijoiden tuhoamista. Jesuiittajohtaja lausuu kokelaalle pitkän alustuksen, missä jesuiitat käsketään soluttautumaan ihmisten, uskontokuntien sekä hallitusten keskuuteen, pääsemään seurakuntien puhujanpönttöihin, istuttamaan kateuden ja vihan siemeniä, kylvämään sotia ja vallankumouksia kaikin keinoin kirkon päämäärien hyväksi, sillä tarkoitus pyhittää keinot. Johtaja myös kertoo esipuheessaan jesuiittojen hierarkiasta: täällä voi käskeä ja määrätä vain se, joka on vihkinyt työnsä harhaoppisten verellä, sillä “yksikään ei voi pelastua ilman verenvuodatusta”. Kokelas puolestaan vannoo valansa Ignatius Loyolan, paavin, Neitsyt Marian ja paavillisen hallitsijasauvan (käärmesauva) kautta, että palvelee Kristuksen sijaista (kreik. Antikhristos) ja tuhoaa harhaoppiset hallitsijat, vallat ja järjestöt katolisen (= universaalin) ykseyden saavuttamiseksi. Kokelas vannoo tappavansa julkisesti tai salamurhaamalla kaikki, jotka jesuiittajärjestö käskee tai jotka tulevat heidän pyrkimyksiensä tielle. Saamallani tikarilla kirjoitan nimeni verelläni todistukseksi.. Valan lopuksi jesuiittajohtaja lausuu vääristelmän Jeesuksen lähetyskäskystä:

Menkää kaikkeen maailmaan ja ottakaa kaikki maat haltuun paavin nimessä. Se, joka ei hyväksy paavia Jeesuksen sijaisena ja hänen sijaishallintoaan maan päällä, tulee kirota ja tuhota lopullisesti.

Itsekin jesuiittavalan vannonut Jorge Bergoglio eli paavi Franciscus lipsautti freudilaisittain jesuiittojen väärästä evankeliumista kommentoidessaan islamin imperialismia:

En usko että islamia kohtaan on pelkoa, vaan Isistä ja sen sotaisia valloituksia, jotka johtuvat vain osittain islamista. On totta, että valloittamisen ajatus on ominaista islamin sielulle. On myös mahdollista tulkita objektiivisesti Matteuksen evankeliumia, missä Jeesus lähetti opetuslapsensa kaikkien kansojen luokse, jonka suhteen on sama ajatus valloittamisesta.

Vain jesuiitta saa väännettyä Matteuksen evankeliumista väärän opin väkivallan harjoittamiselle.

Matt 26:52 Silloin Jeesus sanoi hänelle: Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat.


3. MUSTA PAAVI FRANCISCUS

Kuten sivustolla on aikaisemmin kerrottu, liittyy lukuisia yhteensattumia paavi Franciscukseen:

 • Piispa Malakia (1094-1148) ennusti, että hänen jälkeen tulee 112 paavia, joista viimeisen nimi on Pietari Roomalainen. Ainoana paavina juuri Bergoglio – 112. paavi – valitsi nimensä Franciscus Assisilaisen (1181-1226) mukaan, jota kutsuttiin isä Pietariksi (Giovanni di Pietro). Bergoglio on niin ikään italialaista sukua eli roomalainen, vaikka syntyikin Argentiinassa.
 • Ja kuin sattumaa, juuri Franciscus Assisilainen näki ennen kuolemaansa näyn viimeisistä päivistä, josta myös kertoi seuraajilleen:

  Tämän ahdistuksen aikana tunnustettujen sääntöjen ulkoa mies nousee paaviksi, joka oveluudellaan pyrkii vetämään monet harhaan ja kuolemaan.. Sitten kohut moninkertaistuvat, meidän järjestömme hajoaa, ja monet muut tuhoutuvat täysin, koska he myöntyvät harhaan menemisen, sen sijaan että vastustaisivat sitä.

 • Paavi Benedictus XVI:n yllättäen erottua elinikäisestä virastaan, iski Vatikaanin Pietarin kirkon kupoliin kaksi kertaa salama Ilmestyskirjan 13:13 mukaisesti. Pian tämän jälkeen, 13. maaliskuuta 2013 Jorge Mario Bergoglio valittiin ensimmäisenä jesuiittana paaviksi.

  Ilmestyskirja 13:13 Ja se (väärä profeetta) tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.

 • Franciscuksen vaakuna on peilikuvana ylösalaisin kopio vapaamuurarien pyhästä kuninkaalisesta holvista. Franciscus on esitellyt myös useasti vapaamuurarillisia käsimerkkejä (kuvia artikkelin lopussa).
 • Paavi Franciscuksen nimeen liittyy myös lukuisia gematrisia yhteensattumia. Nimi pope Franciscus I antaa lukuarvoksi 706:
  • Bergoglion ikä oli 76 paavin valinnan aikaan
  • valinta tapahtui 13.3.2013 klo 19:06 eli 7:06 PM (voidaan lukea myös 6:66)

  Saman gematrisen arvon 706 antaa muun muassa lause: the son of perdition = kadotuksen lapsi.

 • Kuten aikaisemmin sivustolla on kerrottu, oli paavilla alkujaan tiarassa kaiverrus Sacramentum, mikä viittaa Ilmestyskirjan 17:5 Suureen Babyloniin. Tämän huomattuaan paavin arvonimeksi vaihdettiin Vicarus Filii Dei, mikä antoi niin ikään lukuarvoksi 666. Nykyään paavin arvonimi on Vicarius Christi, mikä taas kääntyy kreikaksi antikhristos. Paavius on siis ollut antikristillisyyttä alusta alkaen.
 • Franciscus on rukoillut imaamien kanssa ja kertonut Allahin olevan sama jumala kuin kristityllä.
 • Franciscus on kannattanut julkisesti evoluutioteoriaa.

  Katolisuus on nyt moderni ja kohtuullinen uskonto, joka on läpikäynyt kehitysopillisia muutoksia. On tullut aika hylätä kaikki suvaitsemattomuus. Meidän täytyy tunnustaa että uskonnollinen totuus kehittyy ja muuttuu. Totuus ei ole absoluuttinen tai kiveen hakattu. -Paavi Franciscus

Katolinen kirkko on kantanut historiansa ajan sekaisin Raamattua sekä babylonialaista alkukulttia. Nyt voimme kuitenkin nähdä epätavallisia tapahtumia, jotka viittaavat vahvasti Ilmestyskirjan ja profetioiden toteutumiseen. Kuten Franciscus Assisilainen ennusti, on pahuudella epätavallinen voima, joka ajaa ihmiskuntaa kiihtyvällä tahdilla pimeyteen. Tämä mullistus ei käsitä ainoastaan kirkon uskonnollisia intressejä, vaan myös poliittisen ja taloudellisen yhdentymisen, joka ajaa ihmiskuntaa kokonaisvaltaisesti yhtä maailmanhallitusta kohti. Paavi Franciscus taas on hyvin todennäköisesti se Väärä profeetta, josta Ilmestyskirja puhuu. Tämä karitsansarvinen peto käyttää kaikkea ensimmäisen pedon (=maallista) valtaa ja ohjaa ihmiskuntaa yhteen saatanalliseen synkretismiin.

Efesolaiskirje 5:14-16 Sentähden sanotaan: Heräjä sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee! Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte: ei niinkuin tyhmät, vaan niinkuin viisaat, ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä, sillä aika on paha.


4. LIITTEET

Seuraavassa on suomennos jesuiittavalasta.

Jesuiittajohtaja lausuu alkusanat kokelaalle:

Poikani, tähän saakka sinua on opetettu teeskentelemään: Rooman katolisten keskuudessa ole Rooman katolinen ja ole vakooja omien veljiesi joukossa. Älä usko ketään ihmistä, älä luota kehenkään. Ole reformoitu reformoitujen keskuudessa, hugenotti hugenottien keskuudessa, kalvinisti kalvinistien keskuudessa, protestantti protestanttien keskuudessa. Saavuta heidän luottamuksensa, yritä päästä saarnaamaan heidän saarnapönttöihinsä ja irtisanoudu kaikella kiihkeydellä omasta pyhästä uskonnostasi ja paavista. Alennu jopa niin alas, että tulet juutalaiseksi juutalaisten keskuudessa, jotta voit paavin uskollisena sotilaana kerätä kaiken tiedon järjestösi eduksi. Sinut on opetettu istuttamaan kateuden ja vihan siemeniä salakavalasti yhteisöjen, maakuntien ja valtioiden välille, jotka elivät rauhassa. Sinut on opetettu yllyttämään niitä veritekoihin, kietomaan heidät sotaan toisiaan vastaan ja luomaan vallankumouksia ja sisällissotia maissa, jotka ovat itsenäisiä ja vauraita, kehittämään taiteita ja tiedettä, nauttimaan rauhan siunauksista, tukemaan jompaakumpaa osapuolta ja toimimaan salaisesti jesuiittaveljiesi kanssa, jotka voivat vaikuttaa vastapuolella. Vastustamaan avoimesti sitä, mihin sinut voidaan yhdistää, vain siksi että kirkko hyötyisi lopulta siitä, rauhansopimuksissa solmituin ehdoin, sillä tarkoitus pyhittää keinot. Sinulle on opetettu velvollisuutesi vakoojana, kokoamaan kaikki tilastot, faktat ja tieto kaikista lähteistä, jotta pääset kaikenlaisten protestanttien ja harhaoppisten suosioon, samoin kuin kauppiaiden, pankkiirien, lakimiesten- kouluissa ja yliopistoissa, parlamenteissa, lakia säätävissä elimissä ja oikeusviranomaisten joukossa ja valtioiden hallituksissa. Ole kaikkea kaikille ihmisille paavin tähden, jonka palvelijoita me olemme kuolemaan saakka. Tähän asti olet vastaanottanut kaikki ohjeesi noviisina, aloittelijana ja palvellut konfessorina ja pappina, mutta sinua ei ole vielä varustettu kaikella, mikä on välttämätöntä toimimaan komentajana Loyolan armeijassa paavin palveluksessa. Sinun tulee palvella työkaluna ja pyövelinä sopivan ajan, kuten esimiehesi ohjaavat sinua. Täällä voi käskeä ja määrätä vain se, joka on vihkinyt työnsä harhaoppisten verellä, sillä “yksikään ei voi pelastua ilman verenvuodatusta”. Sen vuoksi varusta itsesi työhösi ja varmista pelastuksesi. Lisäksi sinun tulee toistaa perässäni aikaisempi valasi ja kuuliaisuutesi järjestöllesi ja paaville:

Kokelas lausuu valan:

Kaikkivaltiaan Jumalan läsnä ollessa, siunatun neitsyt Marian, siunatun pyhän Johannes Kastajan, pyhien apostolien, pyhän Pietarin ja pyhän Paavalin ja kaikkien pyhien, pyhitettyjen taivaan joukkojen, ja sinun, hengellisen Isäni, Ignatius Loyolan perustaman Jeesuksen seuran ylemmän kenraalin, paavillisen Paavali kolmannen jatkuvassa läsnäolossa, kautta neitsyen kohdun ja Jeesuksen Kristuksen hallitsijasauvan äärellä, julistan ja vannon, että Hänen pyhyytensä paavi on Kristuksen viransijainen (sijaishallitsija), joka on todellinen ja ainoa katolisen ja universaalisen kirkon pää kaikkialla maailmassa – Pelastajani Jeesus Kristus on antanut sitomisen ja päästämisen avaimet Hänen Pyhyydelleen paaville, jolla on valta panna viralta harhaoppiset kuninkaat, ruhtinaat, valtiot ja hallitukset, ja ne voidaan varmasti hävittää. Siksi viimeiseen saakka puolustan kaikin voimin tätä oppia ja Hänen Pyhyytensä oikeuksia ja perinteitä kaikkia vallananastajia ja harhaoppisia vastaan tai mitä tahansa protestanttien auktoriteetteja, erityisesti Saksan luterilaista kirkkoa, Hollannin, Tanskan, Ruotsin, Norjan, Englannin ja Skotlannin kirkkoja ja niiden haarautumia, jotka on perustettu Irlannissa sekä Amerikan mantereella ja muualla, ja kaikkia niiden kannattajia, koska he saattavat olla vallananastajia tai harhaoppisia, jotka vastustavat Rooman pyhää äitikirkkoa. Irtisanoudun ja kiellän kaiken uskollisuuteni ketä tahansa harhaoppista kuningasta, ruhtinasta tai valtiota kohtaan, joka on protestanttinen tai liberaali, kiellän uskollisuuden heidän lakejansa, tuomareitansa ja virkamiehiään kohtaan. Lisäksi julistan Englannin ja Skotlannin kirkot, kalvinistit, hugenotit ja muut protestantit tai vapaamuurarit kirotuiksi. Lisäksi julistan, että autan ja informoin jokaista Hänen Pyhyytensä edustajaa missä ikinä olenkin, Sveitsissä, Saksassa, Hollannissa, Irlannissa tai Amerikassa, tai mihin tahansa valtakuntaan tai alueelle menen. Pyrin viimeiseen saakka hävittämään harhaoppiset protestantti- ja vapaamuurariopit perin pohjin ja tuhoamaan kaiken heidän voimansa. Lisäksi lupaan ja julistan levittää harhaoppisiin uskontoihin mielenkiintoa äitikirkkoa kohtaan: pidän kaikki tietooni tulleet kirkon edustajien neuvottelut salassa ja yksityisenä. En paljasta mitään suoraan enkä epäsuorasti, puhein, kirjoituksin enkä missään muissakaan olosuhteissa. Panen toimeen kaiken mitä tulee ehdottaa, mikä on annettu tehtäväksi tai mikä on paljastettu minulle hengellisen Isäni tai tämän pyhän järjestön kautta. Lisäksi lupaan ja julistan, ettei minulla ole omaa mielipidettä eikä tahtoa, eikä minulla ole mitään ehtoja, vaan kuten kuollut ruumis, epäröimättä tottelen kaikkia käskyjä, joita esimieheni antavat paavin ja Jeesuksen Kristuksen armeijassa. Olen valmis menemään mihin tahansa maailmassa mihin minut lähetetään: pohjoisen jääkylmille alueille, Intian viidakoihin, Euroopan sivilisaation keskukseen tai Amerikan villien ja barbaarien keskelle nurisematta ja valittamatta, alistun kaikkeen mitä ikinä minulle minulle ilmoitetaankin. Lisäksi lupaan ja julistan, että tilaisuuden tullen käyn säälimätöntä sotaa kaikkia harhaoppisia,, protestantteja ja vapaamuurareita, hävittää heidät maan päältä perin pohjin, en armahda heitä iän, sukupuolen tai olosuhteiden perusteella. Hirtän nämä häpeälliset harhaoppiset, poltan, tuhoan, keitän, nyljen, kuristan ja poltan heidät elävältä. Tuhoan heidän inhottavan sukunsa repimällä vatsat ja naisten kohdut irti ja murskaamalla heidän lapsensa päät seinään. Jos tätä ei voi tehdä avoimesti, käytän salaa myrkkypikaria, kuristusvaijeria, tikaria tai lyijyluotia enkä piittaa heidän kunniastaan, tittelistään, ihmisarvosta tai määräysvallastaan, mikä heidän asemansa elämässä onkaan. Teen tämän joko julkisesti tai yksityisesti, jos paavin edustaja tai pyhän isän Jeesuksen seuran veljeskunnan johtaja minua niin ohjaa. Vahvistan tämän omistamalla elämäni, sieluni ja ruumiini asiallemme. Saamallani tikarilla kirjoitan nimeni verelläni todistukseksi. Jos todistan väärin tai epäröin, veljeni ja paavin armeijan sotilaat katkokoon käteni ja jalkani sekä viiltäköön kurkkuni korvasta korvaan, avatkoon vatsani ja polttakoon rikillä ja langettakoon minulle rangaistuksen ja demonit kiduttakoon sieluani ikuisesti iankaikkisessa helvetissä. Äänestän aina protestanttisen ja varsinkin vapaamuurarin sijaan Kolumbuksen ritaria ja eroan puolueestani, jotta voin tehdä niin jos on valittava kahden katolisen välillä, äänestän sitä, joka tukee äitikirkkoa paremmin. En ole tekemisissä protestanttisen kanssa enkä palkkaa häntä, jos voi olla tekemisissä katolisen kanssa tai palkata hänet. Sijoitan katolisia tyttöjä protestanttisiin perheisiin, jotta tytöt voivat joka viikko raportoida harhaoppisten ytimestä. Hankin itselleni aseita ja ammuksia, jotta olen valmis jos minut komennetaan puolustamaan kirkkoa joko yksin tai paavin armeijassa. Kaiken tämän _____ vannon siunatun kolminaisuuden sekä sakramentin kautta, jonka vastaanotan pitääkseni valani. Tämän todistukseksi otan kaikkein pyhimmän ja siunatuimman eukaristian sakramentin ja todistan saman nimelläni, joka on kirjoitettu verelläni tämän pyhän sakramentin edessä.

Jesuiittajohtaja lausuu kokelaalle:

Nouse ylös. Opastan sinua katekismuksesta, jotta voit ilmaista itsesi jokaiselle Jeesuksen seuran jäsenelle, jolla on sama arvo kuin sinulla. Ensiksi, sinä ja toinen jesuiittaveli teette keskenänne tavallisen ristinmerkin, jonka jokainen tavallinen Rooman katolinen tekee. Sitten toinen teistä asettaa ranteensa ristikkäin, kämmenenselät avonaisina, ja toinen vastaa laittamalla jalat ristiin toisen jalan toisen päälle. Toisen jesuiitan oikean etusormen päät osoittavat vasemmalle ja vasemman etusormen päät oikealle. Toisen jesuiitan oikea käsi tekee ympyrän pään ympäri koskettaen päätä. Toisen jesuiitan vasemman käden etusormet koskettavat kehoa sydämen alapuolelta. Oikea käsi siirtyy kurkun yli. Sitten toinen jesuiitta koskettaa tikarilla toista jesuiittaa vatsaan. Toinen sanoo “Iustum”, ja toinen vastaa “Necar”, sitten toinen sanoo “Reges”, ja toinen vastaa “Impious”. Toinen ottaa esille pienen paperinpalasen, joka on kääritty erityisellä tavalla. Toinen leikkaa paperinpalasen pitkittäin ja avaa sen. Jeesuksen nimi löytyy siitä kirjoitettuna kolme kertaa ristin päältä ja sivuilta. Kysy häneltä seuraavat kysymykset, hänen tulee antaa alla mainitut vastaukset:

Mistä sinä tulet? -Pyhästä uskosta.

Ketä palvelet? -Pyhää Rooman isää, paavia ja Rooman universaalista katolista kirkkoa kaikkialla maailmassa.

Kuka on komentajasi? -Pyhän Ignatius Loyolan seuraaja, joka oli Jeesuksen seuran tai Jeesuksen Kristuksen sotilaiden perustaja.

Kuka vastaanotti sinut? -Kunnianarvoisa valkohiuksinen mies.

Miten? -Polvistuin paljastetun tikarin kanssa ristin ääreen, paavin ja pyhitetyn järjestön lippujen alapuolelle.

Vannoitko valan? -Vannoin. Tuhoan harhaoppiset, heidän hallituksensa ja hallitsijansa enkä armahda ketään iän, sukupuolen tai olosuhteiden perusteella. Olen kuin kuollut ruumis ilman omaa mielipidettä tai tahtoa. Tottelen esimiehiäni kaikessa enkä epäröi tai nurise.

Teetkö sen? -Teen.

Kuinka matkustat? -Kalastaja Pietarin purressa.

Minne matkustat? -Maailman neljään kolkkaan.

Miksi? -Tottelen kenraaliani ja esimiehiäni, jotta täyttäisin paavin tahdon ja toteuttaisin uskollisesti valani ehdot.

Jesuiittajohtaja lausuu loppusanat:

Menkää kaikkeen maailmaan ja ottakaa kaikki maat haltuun paavin nimessä. Se, joka ei hyväksy paavia Jeesuksen sijaisena ja hänen sijaishallintoaan maan päällä, tulee kirota ja tuhota lopullisesti.

Lisäksi jesuiittakatekismus kertoo:

Kysymys: Mitä jos Pyhät Kirjoitukset käskevät tekemään jotakin ja paavi sen vastaisesti? -Pyhät Kirjoitukset tulee siirtää syrjään.

Kysymys: Kuka paavi on? -Hän on Kristuksen sijainen, Kuningasten Kuningas, Herrojen Herra ja on vain yksi tuomioistuin, joka kuuluu Jumalalle ja paaville.

Kuvia paavi Franciscuksesta:

käsimerkki 1

Paavi Franciscus näyttää Loyolan ja hänen seuraajiensa tavoin triad-käsimerkkiä, joka symboloi käärmeen valtaa Genesiksessä.

käsimerkki 3

Franciscus näyttää vapaamuurarillista piiloitettua kättä sekä 666-käsimerkkiä.

unnamed

Jesuiittatunnus kuvassa symboloi väärinpäin näiden perversiota rektaalista, mikä on osa jesuiittojen pimeää babylonialaista kulttia.

Lue myös:

Lähteet:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s