Albert Piken kolme maailmansotaa

Albert Pike _ 3

Voimakkaan kansainvälistymisen aikana nyt hiljan noussut uusi nationalismin aalto on herättänyt ihmetystä ympäri maailman. Putinin vahvistuva Venäjä, Erdoganin islamisoituva Turkki, Britannian brexit, Yhdysvaltojen räyhäävä Trump tai vaikkapa Unkarin populisti Orbán saattavat tuntua takapakilta ylikansallisessa yhdentymisessä, mutta todellisuudessa nämä tapahtumat ja kansallisuuksiin vetoavat johtajat ovat vahvasti ylikansallisen poliittisen eliitin tukemia. Kuten tiedämme, rakentuu globalismi eli ajatus yhdistyneestä ihmiskunnasta utopiaan, josta suuret johtajat puhuvat nimellä Uusi maailmanjärjestys. Elitistit, mukaan lukien Suomen istuva presidentti ja useimmat ministerit, käyttävät tätä mystistä Uuden maailmanjärjestyksen termiä, mutta määritelmää sille ei löydy julkisesta keskustelusta tai mediasta. Sen sijaan vastaus löytyy vanhoista esoteerisista eli pienille vihkiytyneelle seuroille tarkoitetuista teoksista, kuten vapaamuurari Albert Piken kirjoistaYhdentyneen maailman utopia on jälleenrakennelma Raamatussa kerrotusta Babylonin muinaisesta vallasta, jossa kuningas Nimrod pyrki tuomaan paratiisin maan päälle yhdistämällä silloisen ihmiskunnan. Jo uskonpuhdistaja Luther tiesi maailmassa olevan kaksi regimenttiä, maallisen sekä hengellisen. Vaikka nykyaika esittäytyy länsimaissa rationalistisena ja ei-uskonnollisena, tukeutuu taloudellinen, poliittinen sekä kulttuurinen kehitys maailmanlaajuisesti vahvasti Piken kaltaisten “valaistuneiden” utopiaan ja filosofiaan. Tätä lusiferista filosofiaa vaalivat suuret ylikansalliset organisaatiot, kuten YK, Bilderbergin ryhmä sekä Trilateraalinen komissio.

Keskitetyn valtiomahdin aika on peruuttamattomasti ohi ja siirrymme hajoamisen ja samalla ylikansallisten instituutioiden aikaan. Talouteen liittyvä aate saattaa nousta uudeksi hallitsijaksi. Tiedonvälitys pitää huolen siitä, että tämä avaruudessa kiitävä pallo on pian yksi iso kylä. -Professori Veikko Litzen, Kaikkien sota kaikkia vastaan, Aamulehti 4.10.1992

Kuuttatoista kieltä taitanutta prikaatinkenraalia ja Yhdysvaltojen sotasankaria Albert Pikeä (1809-1891) pidetään vapaamuurarien keskuudessa kenties suurimpana johtajana ja hän jättikin jälkeensä useita teoksia, joita vapaamuurarit vaalivat monumentaalisina oppaina. Hänen kalmistonsa sijaitsee Washingtonin arvostetussa vapaamuurareiden Käärmetemppelissä, johon vain vihkiytyneimmillä korkean asteen muurareilla on pääsy. Pike tunnetaan parhaiten maailmansotien ennustuksesta, johon liittyy useita yliluonnollisia mutta lusiferisia piirteitä. Pike ja hänen vapaamuurariveljensä Giuseppe Mazzini julkaisivat tämän ennustuksen 22. päivä tammikuuta 1870 valaistuneille, jonka vahvisti kristityksi kääntynyt entinen satanisti Doc Marquis (Secrets of Illuminati, 1994). Piken ennustuksen mukaan tarvittiin kolme maailmansotaa kumoamaan vanha juutalais-kristillinen maailmanjärjestys ja aika:

  1. maailmansodan tarkoituksena oli kaataa tsaarit lopullisesti Venäjältä ja luoda siitä kommunistinen ja ateistinen valtio. Sota alkoikin 44 vuotta ennustuksen jälkeen, mikä on vapaamuurareille tärkeä luku.
  2. maailmansota tuli käydä länsivaltojen ja Saksan välillä, sekä vahvistaa Venäjää niin, että se voisi tuhota pieniä valtioita sekä uskontoja (vrt. Danielin toinen peto). Rooseveltin Yhdysvallat käytännössä rakennuttikin Neuvostoliitosta supermahdin toisessa maailmasodassa.
  3. maailmansota tulisi alkaa Israelin sekä islamististen valtioiden välillä, mikä on hämmästyttävää, sillä Israelin valtio alkoi hahmottumaan vasta Piken kuoleman jälkeen ja perustettiin vasta 1948.

Tämä ennustus on hämmästyttävän tarkka ollakseen satanistinen, sillä myös Raamatun profetioiden mukaan Jumalan tuomio alkaa ja leviää juuri arabeista. Pike kuitenkin uskoi, että tuon kolmannen ja viimeisen sodan tuhkasta nousisi suuri johtaja – tämän päivän Nimrod – joka toisi viisaudellaan rauhan ja Uuden maailmanjärjestyksen maanpäälle. Toisin tulee käymään, sillä tuo tuhkasta nouseva suuri johtaja on Raamatun kertoma Antikristus, joka saa voimansa vain lusiferilta, ja tulee aiheuttamaan maailmanhistorian suurimman katastrofin noustessaan itse Raamatun Jumalaa vastaan.

Lue myös:

https://beltsassar.com/2015/07/29/viimeisen-sukupolven-aika/

https://beltsassar.com/2015/03/21/ihmeellinen-ennustus-suurvalloista-ja-globalismista/

Lähteet:

Advertisements

One thought on “Albert Piken kolme maailmansotaa

  1. Pingback: Kolmas maailmansota on jo päätetty | TAAKKA.NET

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s